Vælgerne er helt oppe i gardinerne

i Topnyheder af

Det er et kæmpe problem, at den danske offentlighed er gået så kontant imod omskæring af drenge som den udføres af jøder og muslimer.

Uanset det moralske i problematikken, så er det et problem for den siddende regering, at den mister massiv legitimitet ved at være så uenig med befolkningen.

Der er ikke en international mulighed for at gennemføre et forbud, det vil trykke på alle de forkerte knapper ved den israelske regering, og vil, med rette, blive set som en begyndende nazifisering af Danmark.

Nazismen er årsagen til, at Israel eksisterer. Danmark ligger klos op af Tyskland, hvor ufattelig mange jøder blev slået ihjel osv. Det er så rød en klud op imod Israel, at vi vil få det meste af den jødiske verden imod os.

Man kan se hvordan det gik for Tyskland, og tyskerne var en del stærkere end vi er i dag.

Så, ud over at jeg selvfølgelig selv er jøde og derfor ikke er upartisk, så er det nok den farligste politiske manøvre vi kan kaste os ud i. Jeg kan ikke redde Danmarks omdømme og politiske internationale position hvis vi kaster os ud i et forbud.

Derfor er den eneste vej frem, hvis regeringen og i det hele taget folketinget vil bevare magten i Danmark, at man adresserer det underbevidste lag af frustration som befolkningens nye holdning til omskæring er udtryk for.

For, hvis vi lige vender skråen et sekund, kan vi så prøve at forholde os til, HVORFOR denne sag pludselig opstår ud af det blå?

Det er primært DFs vælgersegment som er gået op i limningen. Det gælder også den del af S. vælgere som er motiveret af samme nationkonservative agenda som DF.

Jeg mener, den indvandringskritiske position som DF´erne er vandt til at styre og vinde valg på, valg efter valg, hvordan går det med den position?

Her I finanslovsforhandlingerne er RV ved at få brudt paradigmeskiftet, det er virkeligheden. Grænsekontrollen er ved at blive ophævet, og DR er ved at få pengene tilbage.

Det er den reelle grund til vreden. DF´erne føler sig svigtet. Nu har de givet S. nøglerne til magten, og nu render S. den anden vej.

Hvad gør DF vælgerne så? De finder en mærkesag og flipper helt ud over den.

Sagen er en VINK MED EN VOGNSTANG. Vælgerne markerer, at de synes at S. giver RV for mange indrømmelser.

Jeg ved, at det er hulens svært at få finansloven på plads uden RVs og enhedslistens opbakning, så det er meget svært at finde en balance. Jeg anerkender det svære politiske spil.

Det gør vælgerne bare ikke, og de er med hurtig fart på vej imod DF igen. Jeg vil æde min gamle hat på, at ved næste meningsmåling, så er S. gået tilbage og DF frem.

DF´erne er frustrerede fordi de ikke oplever opbakning til den nationalkonservative dagsorden.

Prøv at høre her, den klassiske arbejder. Mekanikeren, elektrikeren, slagteriarbejderen, er ikke til åbne grænser, og det er altså ham der råber op og siger fra nu.

Hvis man vurderer på styrken i protesten, så er han og hun altså max vrede.

Så er det gået ud over os jøder, hvilket egentlig ikke var meningen. Men det er en måde at råbe vagt i gevær.

Hvis man sammenligner lidt med hvad der sker på en DUS ordning, så er det altså alle ungerne som er helt oppe og ringe over, at de ikke må komme ud i ti frikvarteret. De føler at de er blevet lovet en pause, men at læreren har glemte pausen. Ungerne er ikke gode til at forklare deres frustration, så de begynder at hænge i gardinerne og laver ballade i stedet for.

Det er det samme som sker politisk. Vælgerne er frustreret og begynder at hænge i gardinerne.

De sætter politikerne pistolen for panden, hvis ikke i får styr på migration, islam, voldtægter og så videre, så kaster de Danmark ud i en kæmpe krise.

Det er vælgernes magt vi mærker nu, og de er stærke.

Så mit råd er; lyt til vælgernes frustrationer, og skab en solid, internationalt anerkendt (selv Sverige kopier vores sikkerhedspolitik) paradigmeskift for politi og andre værn.

Vis vælgerne at de er blevet hørt, men gør det på en måde som rent faktisk virker internationalt også.

Ellers falder regeringen, det er derude vi er. Vælgerne er helt oppe i toppen af gardinerne.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.