Dansk enhed

i Topnyheder af

Vi har alt, alt for megen splittelse i samfundet i disse dage, og det er der rigtig mange mennesker som lider under.

Barack Obama har længe advokeret for, at vi forsøger at stå sammen. Unity er det de arbejder med i USA lige nu her efter Trumps præsidentperiode.

Igen, jeg stiller mig ikke kritisk overfor hvordan de håndterer deres politiske processer i USA, men jeg er faktisk meget enig med Obama og andre politiske kræfter i USA ang. snakken om enhed.

For jeg synes også, at vi i Danmark for alvor er ved at glide fra hinanden og ser efterhånden hinanden som meget ondskabsfulde. Det skaber de her meget destruktive processer hvor dem man kæmper imod kan trynes, for de er jo alligevel onde.

Prøv at høre her, i vores lille højskoleland er der ingen som er decideret onde. Der er mange som har hånden lovligt langt nede i kagedåsen, der er nogen som er meget umodne, og så er der en del manglende indsigt. Men ondskab som sådan findes næsten ikke.

Derfor er der også nogen som skal tale for, at vi snakker sammen, forsøger at skabe kompromisser og forsøger hele de sår som skabes når vi bliver uvenner og begynder at hade hinanden. Rækker ud og forsøger at skabe fred.

Det synes jeg vi skal huske også i det nye år. Ja, der skal selvfølgelig skabes ny udvikling, men vi skal passe på med, at blive så forbandede på hinanden at vi når for langt i vores dæmonisering.

Det er ikke sådan er nogen skal slås ihjel eller bøde for de politiske processer med livet, så vigtigt er det heller ikke.

Men det er til gengæld utrolig vigtigt, at vi tænker os om, og forsøger at FORSTÅ hinanden.

Vi kan godt, vi har så mange kvaliteter her i Danmark, lad os da satse på dem.

Indenfor miljø og klima har vi nogle af verdens bedste forskere i energiudvikling, og vi er utrolig langt med omstillingen til methanol til bilbrændsel.

Der er mange andre gode projekter rundt omkring, lad os da satse på dem.

For kun sådan bevarer vi Danmark.

Så derfor.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.