Regeringen

i Topnyheder af

Den nuværende regering er i hurtigt tempo vej til at forsvinde igen. Igen, jeg siger det ikke fordi jeg synes at det skal ske, men det er det som sker, hvis man ikke leverer en solid omgang succes som vælgerne kan se. Det er begrænset hvor længe vælgerne vil acceptere, at det eneste som den siddende regering har leveret er en strammere udlændingepolitik. Jeg går ind for en strammere udlændinge politik, men hvis ikke der er andet på hylderne, ja så begynder vælgerne at blive frustreret.

Jeg er selv lidt frustreret over, at det ikke er lykkes mht. klima, jeg gik selv helhjertet ind i det, og fandt nogle fantastisk interessante, smukke projekter kombineret med en international forskning.

Men ok, sådan skulle det ikke være, og jeg vil arbejde videre internationalt med min miljø indsats, da det ikke virker til at virke særlig meget her i Danmark.

Når det så er sagt, så mangler regeringen et par succeser for at kunne komme videre.

Her er nogle ideer, som jeg tidligere har arbejdet med, og som måske kunne give regeringen det pusterum som regeringen har brug for.

Man kalder fr. Mette Frederiksen børnenes statsminister. Nu er jeg selv tidligere pædagogmedhjælper, min mor var pædagog og jeg har været lærer på et pædagogseminarium. Så jeg mener, at jeg har en del indsigt i hele institutionsområdet.

Her er et forslag;

Gør systemet fleksibelt.

Hvis man vil se det ud fra børnenes perspektiv, så er det bedst for, specielt små børn, at have tid med deres mor eller far.

Men som systemet er sat op nu, så er det altid alle mulige andre end mor og far som får mulighed for at få fri til at være sammen med børnene.

Det er en del af marxisme som hr. Lykketoft indførte i 68. Men det er udelukkende et politisk projekt, som forsøger at gøre at staten tilraner sig børnene.

Det er prøvet en del gange før i historien, ikke mindst i Sovjet unionen, og lad mig sige det som det er, det er ikke nogen succes.

Selv Sparta, som er idealet for den stærke stat mente at børn skal være tidligst fem år før de skal væk fra deres mor og far. I det engelske kostskolesystem, som også er skåret over Sparta, er der ikke andet end historier om hvor hårdt det er for de små.

Er det virkelig det vi vil, eller vil vi skabe en større balance imellem familie og arbejdsliv.

I Sverige har de nogle fine ordninger, som vi nemt kunne kopiere.

Anyway, det tror jeg sådan set de fleste danskere ville synes var en succes. Så ville regeringen kunne vise to successer, migrationspolitik og familie politik.

Meetoo har taget overhånd, lad os nu skabe nogle positive, progressive og fremfor alt demokratiske løsninger, for i et demokrati er familien samfundets primære byggesten.

Så et arbejde for bedre balance for familierne kunne hurtigt blive en stærk succes. Jeg taler af erfaring, min familie er lige gået i stykker, fordi vi ikke kunne finde ud af balancen imellem familie og arbejdsliv.

Det er også her mine unger betaler for vores egoisme.

Så, med det i mende, så mener jeg, at vi skal formå at blive bedre til at tænke børnenes tarv fremfor vores egen karriere. For hvad er egentlig vigtigst? Et barns krav og behov for stabilitet og tryghed, eller de golde visitkort, hvor der står et eller andet poetisk på?

Prøv lige at overveje det.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.