DF leverer varen

i Topnyheder af

Lige nu er der en form for konkurrence i Folketinget på højrefløjen.

Jeg har flere gode allierede, og her er et godt råd.

Vis resultater.

Under minkprocessen var jeg meget tæt allieret med DF igennem fr. Lise Bech og foreningen Danske Mink.

Det betød, at jeg brugte min indflydelse hos S. for at redde minkerhvervet, eller i hvert fald skabe en form for løsning til sidst.

Den proces ligger kun et sted mht. løsning, det var en DF sejr.

Det er vist ikke gået helt op for minkejerne endnu, at det i sidste ende var fr. Lise Bech der skabte en løsning, men det var sandheden.

Det samme skete med fiskerne, som jeg var ude og snakke med, og skabte en løsning over midten for og så videre.

DF har, forsåvidt, i den udstrækning at jeg kan ses som DF´er (det er jeg ikke kun, jeg støtter også mange af de andre højrefløjspartier), skabt reelle løsninger på problemer som kunne være gået helt ud af en tangent. Nu har vi da skabt nogle løsninger, og det virker som om, at selv Enhedslisten og Frie Grønne er parate til at skabe nogle konstruktive løsninger mht. klima.

Det er reel vælgerpleje, og at stå op for sine vælgere. Det er resultater.

Denne strategi; at skabe resultater for sine vælgere er det som holder DF inde i det politiske spil.

Det skaber en langt mindre vælgerbase, idet alle protestvælgerne skrider til det parti som råber højst, men det skaber, på lang sigt, stabilitet og fremgang.

For politiske resultater handler ikke om mængden af vælgere, det handler om at flytte verden.

Her er nogle af de resultater jeg har været med til at skabe for DF vælgerne; beskyttelse af fiskerierhvervet, beskyttelse af minkerhvervet, en langt mere konservativ linje i kulturpolitikken (tak fr. Joy Mogensen), større fokus på arbejderens kår (det er skabt i samarbejde med S.) og så videre.

Det er resultater for DF vælgere. Hvis vi ikke havde været der, så havde der i dag ikke været et fiskeri erhverv, minkerhvervet var forsvundet og landbruget var halvt forsvundet.

På den måde er en midterposition i det politiske spil alfa og omega for at skabe resultater. Det kan godt være, at det ikke lyder så modigt, men det er vigtigt for almindelige mennesker, at se at deres stemmer får en betydning. De fiskere der stemte på DF, de gjorde med livet som indsats, har det vist sig.

Der hvor DF måske skal følge lidt med tiden, er i kritikken af Corona, og en fornyet kritik af Meetoo.

Vi bliver nødt til at have nogle konstruktive holdninger til det som sker mht. Corona, det virker virkelig som om, at tingene er ved at køre af sporet. Det siger jeg ikke fordi jeg har lyst til at det sker, men fordi det er virkelig farligt. Vi bliver nødt til, på også disse områder, at komme med nogle fornuftige forslag. Jeg synes selv det er svært, primært fordi jeg ikke har forstand på sundhed, men det er politik som skal være på hylderne.

Til sidst er der bare at sige, vi har faktisk haft politisk succes med strategien, så det er jo dejligt, nu mangler vi bare, at vores vælgere, dem som er interesseret i handling og resultater også anerkender de resultater vi har skabt.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.