Avant les danois!

i Topnyheder af

Der er rav i Europæisk politik, og det er, efter min mening, vigtigt, at vi lige, for en gangs skyld kigger lidt ud over andedammens vægge og måler temperaturen rundt omkring.

Ellers ender vi med at stå af udviklingen og glemmer at være på beatet mht. Europæisk politik.

For tiden sker der nogle ekstremt spændende ting i Frankrig og Tyskland mht. kritik af migrationen. Tyrkiet er og har været et stort problem for EU, og man er færdig med at betale sig for sikkerhed. Det er ikke en holdbar løsning.

Derfor har Tyskland snakket lidt med Rusland, som også har et gammelt horn i siden på Tyrkiet, som har ødelagt det byzantinske rige, som Rusland er arvtager til.

Så, der er nogle alliancer vi skal være opmærksomme på.

Med vanlig revolutionær patos er franskmændene gået i krig med islamisterne i Frankrig. Man kan høre historiens vingesus, når Macron melder til det franske folk, at islamismen skal bekæmpes og friheden skal sættes på dagsordnen igen.

Her er der en meget spændende udvikling i gang, som de liberale partier kan bruge til at lade sig inspirere, når først franskmændene folder sig ud, så er det imposant, verdensforandrende, ekstremt effektivt og mega poetisk.

Vive la France, Avants les bleu!

Kan vi hægte os på denne rebellion for demokrati og menneskelighed, så kan vi måske smage en smule af revolutionens fantastiske nektar.

Der er ikke noget mere berusende en franske revolutioner. Jeg siger det bare, jeg har nørdet big time med den sidste franske revolution, og de bliver ved.

Anyway, mit bedste råd er, kig til Frankrig først, og så derefter til Tyskland, som også virkelig fyrer den af lige nu mht. rekalibrering af deres politiske og strategiske tilhørsforhold.

Vi er faktisk vidne til, at de europæiske magter er på vej tilbage i verdenspolitik på et højt plan. Det ville være lidt ærgerligt, med vores førende IDEOLOGISKE rolle, at misser udviklingen.

Det har vi gjort før, jeg mener, vi mistede Norge, fordi vi ikke lige fattede hvad der skete, og allierede os med den forkerte magt.

Denne gang er det nok smart at være lidt vågne, og det hjælper altid, at pudse den ideologiske fane lidt af, specielt hvis man vil have flere vælgere

Så, STÅ OP FOR FRIHEDEN, avants les danois!

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.