DF skal slå rødder

i Topnyheder af

DF bliver nødt til at at udvikle sig, hvis DF skal overleve.

Det er selvfølgelig fint nok, at missionen er fuldført, den stramme migrantpolitik er blevet mainstream, og de andre midterpartier konkurrerer om at være mest stramme.

Set fra et politisk perspektiv, så er det jo en gigantisk sejr.

Problemet er bare, hvorfor skal vælgerne så stemme på DF, hvis de kan få den samme politik ved S. Konservative, Venstre eller LA?

Det er grundlæggende dette spørgsmål, som DF skal finde et svar på, for at overleve.

Nu er det lidt min ide, at vi er blevet mainstream, så jeg kan forsåvidt godt se, at det lidt er min skyld at DF er blevet kvalt i egen succes.

Men hvad skal vi så gøre.

Jeg har lagt mærke til, med mit arbejde heroppe i Nordjylland, som jo er DF hjerteland, at DF vælgerne har en bestemt profil, eller hvad man skal kalde det. De ligner allesammen hinanden. Ligesom LA´s vælgere typisk er innovatører og forretningsfolk, så er DFs vælgere typisk fiskere, landmænd eller husmænd.

Det er jævne folk på landet.

Denne erkendelse er ekstremt vigtigt, for forudsætningen for at kunne udvikle sig videre, er jo, at man kan se sine vælgeres behov.

Det var meget tilfældigt, at jeg lige røg ind i minkskandalen og forsvarede fiskerne da de var på spanden. Men omvendt genkendte de en allieret da de havde brug for det. Og man må jo sige, at TV Frihed er det medie som forsøger sig med en mainstreamgørelse af DFs traditionelle synspunkter. Pludselig er der opstået et medie som er statsstøttet og som er reelt konservativt. Det vendte pludselig om på dynamikken for de liberale erhverv på landet, de er ikke længere usynlige i debatten.

Denne tilnærmelse mellem vælgerne og det nye medie synes jeg giver et fingerpeg henimod en ny strategi. Strategien er helt enkelt, at DF går fra at være et protestparti, til at være et standsparti.

Et parti som varetager nogle vælgergruppers interesse. Her tænker jeg på fiskere, landmænd, husmænd og andre helt almindelige mennesker som bor på landet. Højborgene er Sønderjylland og Nordjylland.

Slå rødder med andre ord.

Når DF bliver et standsparti vil der være en naturlig vælgerbase at pusle om, og sørge for får en stemme.

Med andre ord, DF skal indtage den rolle som RV havde i gamle dage, med en tæt kontakt til husmændene og samtidig en klar fornemmelse for det poltiske spil i byen. Det vil give en god balance, og en vælgerbase på lang sigt.

Kigger vi nemlig ti år frem, så vil gassen være gået af indvandrerballonnen. Med det engagement midterpartierne lægger i at løse problemet, så vil det være løst, på den ene eller den anden måde indenfor et tiår.

Derfor er det ydeligere vigtigt, at slå rødder mens tiden er til det. Det er den nok nu.

I stedet for at konkurrere med Nye borgerlige om at råbe højest, så gå ind i forlig med midterpartierne som styrker repatrieringen osv, men sørg også for, at skabe et institutionelt alternativ til den kulturradikalt drevne kultur/akademiske/medieverden.

Her var det jo en ret oplagt mulighed at støtte TV Frihed, jeg kunne godt bruge lidt flere midler, så jeg ikke skulle lave det hele selv, og der står nogle fremragende kulturkonservative formidler og banker på.

Ikke mindst Susanne Stousgaard, som jeg skal lave en udsendelse om Skipper Clement sammen med. Men der er også Johan Christian Nord og et par stykker mere.

Hvis vi skal lave et kulturelt alternativ til det system vi har nu, skal det gro fra mulden. Ikke for hurtigt, og ikke for langsomt.

Men, det var måske en ide til medieforhandlingerne.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.