Skal vi til at give RVs parnas kam til håret?

i Topnyheder af

Så er der snart medieforhandlinger, og så bliver det spændende at se, hvorvidt S. har rykket sig fra den position som, i bund og grund gav Radikale Venstre al magten, eller om der er bund i det opgør der forhåbentlig er på vej imod de kulturradikales totale, totale dominans.

For mit vedkommende er jeg ret spændt på, hvorvidt TV Frihed bliver en del af forhandlingerne, eller vi bliver overset.

Jeg mener, hvordan skal vi få Arne og hans bekymringer frem i rampelyset, med mindre TV Frihed taler for ham. Hvad med fiskerne, landmændene, skovmændene, iværksætterne og mange andre, som overses og ignoreres af resten af TV verdenen.

Jeg siger det bare.

Og hvad med vores allesammens kulturarv, vores helte, vores stolthed og selvværd, er det noget vi skal huske, eller skal det gå i glemmebogen med den internationale trang som RV har for at udslette vores kulturarv.

Ja, som vi siger her i Aalborg, vi står hvor Skipperen står, i kampen imod Stygge Krumpen. Med kærlighed til fædrelandet og står op for en verden uden vennetjenester, kammerateri og korruption. Vi er de ærlige, de sandfærdige, de ægte.

Så lad og prøve at regne lidt på regnestykket. DR og omegnen får rundt regnet 4 milliarder kroner i dag. TV frihed får 600.000 om året. Det vil altså sige, at det kulturradikale parnas får 20.000 gange flere penge end de konservative. 20.000 gange flere penge.

Prøv lige at smage på den suppe, og prøv at forhold dig til, hvor komplet ulige mediepengene er fordelt.

Er det ikke urimeligt?

Man kunne lave 20.000 TV friheder for de penge DR får, når man så regner TV2 oven i hatten, eller alle de kulturradikale irriterende radioer. Så siger det lidt om, hvor skævt mediebilledet er.

Er det ikke noget vi skulle til at lave om på?

Nu er jeg jo tilhænger af, at ting skal gro, og vi kan alligevel ikke absorbere mere end 2 millioner max. Så det mener jeg er rimeligt, at de andre TV stationer skal dele. Hvis vi får 2 millioner, så kan de andre også dele de 2 millioner. Eller, måske skulle vi udligne billedet lidt, for hvorfor i alverden skal et parti som reelt er ved at gå helt bagom dansen have 47 fantasilioner, alt imens resten af Danmark skal nøjes med 2 millioner.

Så måske skulle vi slå et slag for Friheden, skære de andre TV stationer en del mere ned, også skabe noget mere balance.

20.000 gange flere penge får RV for tiden, er det helt rimeligt?

Når man nu så også betænker at de er rimelig store fans af tørklæder og indvandrere hip hoppere, så er det jo også et tydeligt tegn på en snigende islamisering af medierne.

Vil vi virkelig sidde og kigge på denne islamisering, og hvor bliver skelnen imellem islamister og muslimer af i de andre TV medier?

Jeg spørger bare, at få skubbet islamisme ned i svælget, det skal danskerne ikke betale for. Så er det lidt bedre med en opbyggelig historie om Skipper Clement og hans eventyr end alle mulige muslimers fortræffeligheder.

Jeg siger det bare.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.