Islamismen

i Topnyheder af

Venstrefløjen inklusive EU kæmper med næb og klør for at få “børnene” hjem fra Syrien, hvor de åbenbart er røget hen efter en tur med børnehaven, som gik grueligt galt.

Deres forældre har “desværre” tabt besindelsen på et tidspunkt og “kom til”, at skyde mine venner Dan Uzan og Finn Nørgaard.

Hvorfor er der ingen som tænker på Finn Nørgaard og Dan Uzan. Hvorfor er de ikke “stakkels”, og hvorfor er der ingen som bløder i stride strømme for disse mennesker?

Nu skal jeg fortælle dig hvorfor; det er fordi denne venstreorienterede kampagne handler om en ting alene, den handler om at nedbryde modstanden imod islamismen.

Det er bare det det handler om. Alt det her med de “stakkels børn”, det er bare røgslør fordi Dan Uzan og Finn Nørgaard viste hvilken karakter islamismen har.

Det er en jødehandende, undertrykkende ideologi, som bruger fysisk vold og terror for at opnå sine mål. De har intet problem med at skyde en stakkels filminstruktør i hovedet på klos hold, eller pløkke en vagt ved synagogen ned.

Det er disse mennesker EU og venstrefløjen nu bløder i stride strømme for. Terrorister og antisemitter. For det er man, når man skyder en vagt foran synagogen.

Var det ikke smartere, at stille op foran synagogen for at vise sin sympati der?

Nå nej, der er det LANGT federe at skælde Israel ud for “vaccineapartheid”.

Jeg foragter dette hykleri, og let gennemskuelige forsøg på at spille på folks følelser for at nedbryde den folkelige modstand imod terror.

Det er forrædderi at støtte islamisk stat, jeg siger det bare, og det burde venstrefløjen huske på.

De skyder jøder og kunstnere, og derfor har de mistet retten til at komme tilbage til Danmark. Det er sådan det er.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.