Islamisk stats forkæmpere i Danmark

i Topnyheder af

Når man tænker lidt dybere over hele sagen med “syriensbørnene”, ja prøv bare at smage på den sætning. Som om, at den danske stat med vilje har udsat børn for fare, og herefter bare er ude på at pine og plage dem, så går det op for en, hvilket KYNISK magtspil der ligger bag.

For, hvis man VIRKELIG bekymrede sig om de stakkels børn som er endt i en krigslejr, ville man så forsøge at skille dem ad fra deres forældre?

Prøv at forestille dig, at man er et barn I en flygtninge/krigslejr, og man så skal sendes alene afsted til et helt fremmed land, man aldrig har oplevet uden sine forældre, hvordan ville man have det med det?

Så kan det være at ens mor kommer med, men det er slet ikke sikkert. Så sidder man på et børnehjem i Danmark, og skal høre på, at man er til fare for samfundet. Er det bedre eller dårlige end at blive hos ens mor og forældre?

Det siger sig selv, at det faktisk er en utrolig dårlig løsning, at skille barnet ad fra sine forældre, der havde det været en langt bedre løsning, at skabe nogle bedre forhold for ungerne der hvor de er. Men det interesserer ikke venstrefløjen, for så skriver det sig ikke ind i en dansk kontekst.

Og hvori ligger fordelen ved at skrige børnemishandlere af den danske stat i forhold til børn fra forældre af islamisk stats krigere.

Der ligger den ret oplagte fordel, at man BESKYTTER islamisk stat krigere, og dermed deres sag.

Med andre ord, bruger man, kynisk, små børn til at fremme en ideologi som har til formål at oprette en muslimsk stat, inklusive håndsafhugning, voldtægt af slaver, kvindeundertrykkelse og så videre.

Kan det blive mere kynisk og depraveret. Her rammer EU og dens danske klakører alligevel et nyt lavpunkt i krigen FOR islamisk stat PÅ dansk jord. For det er det det reelt er.

Tag lige og processer den danskere. Tusind tak EU, Lars Løkke, Stine Bosse, Pernille Weiss, for at KÆMPE og bløde politiske kapital for mordere, demokratiske modstandere og slavejere.

Forstå det hvem der kan.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.