“Syriensbørnene”

i Topnyheder af

Hele sagen med “Syriensbørnene” er bare endnu en depraveret, destruktiv og kynisk kampagne fra venstrefløjens side. Jeg forstår bare ikke, at man ikke tager oplysingen alvorligt indenfor venstrefløjen. Jeg kan måske tillade mig at huske venstrefløjen på, at humanismen og menneskeligheden er det som, ideelt set, er udgangspunktet for de damer og herrer som residerer der på venstre for midten.

Når man beskæftiger sig med børn, og det har jeg virkelig gjort meget, som pædagogmedhjælper og handicaphjælper, så er det vigtigt, at man ser det ud fra BØRNENES perspektiv og ikke ens eget perspektiv.

Hvad er bedst for børnene i de lejre, er det at blive hos mor og far, eller sidde i et fjendtligtsindet land uden mor og far?

Jeg kan så afsløre, at børn har bedst af at være hos deres mor og far. Det kan være, at deres mor og far er dårlige mennesker, eller andet, det skal jeg ikke kunne udelukke, men selv om de er det, så er det nu engang bedst at de er sammen med dem. Faktisk bringer de muslimske familier, som ofte går en hel del mere op i at holde sammen, og hvor skilsmisse ikke sker på samme måde som i Danmark, en større tryghed til de børn som vokser op i dem.

Det siger jeg ikke fordi jeg ikke kan se, at Islamisk stat er fjender, for det er de. Men at behandle deres børn som brikker i et politiske spil, det er altså kynisk. Det kan være at de krigere der er i Syrien går med på det.

Men, hvis man virkelig gerne vil hjælpe dem, og det virker som om venstrefløjen har et brændende ønske om at hjælpe islamisk stat.

Så tag derned og sørg for, at de lejre de har er i orden.

Men det er ikke det det handler om. Venstrefløjen går ikke reelt op i børnene, de går bare op i at støtte islamisk stat, og så at ødelægge dansk kultur så meget som muligt og så bruger de gerne børn i deres kyniske spil for at opnå deres mål.

Det er det det handler om, alt andet er bare spil for galleriet og uhyggeligt depraverede motiver.

Humanisme har det i hvert fald ikke noget med at gøre. Venstrefløjen BRUGER børn for at opnå nogle destruktive mål.

Det er bare så depraveret som noget kan være.

Når de så FØRER sig frem med en skinhellighed af en anden verden, så er det altså at brækspanden kommer tættere på mig.

Fariæsere hele banden, og så med brug af børn som ofrer i deres politisk spil.

Man væmmes.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.