Dumheden

i Topnyheder af

Ok, nu har vi så lige fået endnu en opvisning i stupiditet og idioti fra venstrefløjen.

Lad mig prøve at forklare.

Lige nu deltager jeg i et symposium på Oxford. Det er en spændende samling af de største og mest betydningsfulde tænkere indenfor religiøse systemer. Der er jøder, kristne og muslimer.

Det er faktisk superspændende. En af deltagerne er jøde, P.hd. fra et Israelsk universitet, doktor, professor, og ledende indenfor sit felt. Det bliver ligesom ikke bedre indenfor den akademiske verden. Jøde, professor, filosofisk doktorat.

Ronnie, det hedder har, har så forsket i islamisk ekstremisme. Har læst på udviklingen helt fra start i Egypten med den lærde Qutb, over det muslimske broderskab, Al Quada, Islamisk Stat. En udvikling som spænder over 100 år med store tænkere, alle mulige strategier (det er Qutb som finder på terror som metode, altså at slå civile ihjel.)

Vi diskuterer hvordan dette problem udfordrer vesten, hvordan vi skal skabe modpres, bekæmpe det strategisk, intellektuelt, praktisk.

Så vender jeg hjem til den danske andedam, helt opløftet over at have fået en strategisk legekammerat til at bekæmpe terror, som RENT FAKTISK VED HVAD HAN SNAKKER OM, det er sjældent at opleve det.

Det man så mødes med i Danmark, det er at VENSTREFLØJEN har sat ALLE SEJL for at få BØRNENE HJEM!

Så sidder man bare der og kniber sig i armen. Forstår de f… klaphatte ikke, at vi er i gang med process som indtil videre har taget 100 år? Forstår de ikke, at der er tale om en civilisationernes kamp? At de mennesker de nu har valgt at støtte bryder alle grænser, tager alle midler i brug for at opnå deres mål. I koranen står der faktisk, at man IKKE må bruge civile som mål. Det vil sige, at terroristerne som venstrefløjen nu har kastet deres kærlighed ikke engang kan siges at være rigtige muslimer.

De har kastet deres kærlighed over en bande indspiste, dødselskende voldtægtsmænd som har brugt 100 år på at bygge deres projekt op.

Så er det man tager sig til hovedet og bliver helt desperat over demokratiets svaghed. For forudsætningen for at demokratiet virker er netop OPLYSNINGEN. Altså at folk ved hvad de snakker om.

Det kan godt være, at jeg render rundt her ude i lyset, og leger med verdens dygtigste intellektuelle, og det er en reel svaghed her i Danmark, fordi det er svært for mig, at forholde mig til denne tilstand af dumhed som har grebet om sig i venstrefløjen.

Så kigger man skævt til mig, fordi jeg rent faktisk ved noget, og har indsigt i tingene. Det er som om, at det at vide noget i sig selv er en forbrydelse. Hvorfor kan vi ikke bare allesammen være komplet idiotisk dumme, og så ellers fejre vores allesammens dumhed i en stor idiotisk fest.

Ja, det ville selvfølgelig være det nemmeste, men ville det være det mest ordentlige, demokratiske og humane??

Jeg spørger bare, og med det.

G-d og g-derne bevare Danmark, for det bliver ikke venstrefløjen som kommer i mål med det, med det nuværende lavvande i den intellektuelle kasse.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.