Islamister

i Topnyheder af

Lad os så, for venstrefløjens skyld, lige tage den sidste diskussion ang. “Syriensbørnene” og deres “ret”, til at komme til Danmark.

Hele kampen IMOD Islamisk stat hviler på en kamp FOR demokratiet IMOD islamismen. Islamismen defineret ved at være islam inklusive en muslimsk stat. Hermed islamisme, som understreger, at det er en stærkt POLITISK retning af islam.

Det siger sig selv, at hvis man vil omstøde demokratiet og skabe en anden styreform, så er det ikke acceptabelt for demokratiet.

Som humanistisk demokrat, har jeg derfor været kaldt i harnisk, og har bekæmpet det utøj. For at forsvare demokratiet, det humanistiske demokrati.

Hvis man kigger lidt nærmere på de ideer og teorier som ligger til grund for et demokrati, som venstreflæen ikke har læst, heller ikke alle de her “eksperter” af alle mulige og i det hele taget umulige karakter. Så står der i Aristoteles bog Politics, som er en håndbog for demokratiet, at borgerskabet er knyttet til overholdelsen og deltagelsen i den demokratiske debat og i overholdelsen og anerkendelsen af den demokratisk drevne retsstat.

Yderligere står der, at det tager ca. 7 generationer før nye borgere kan siges at være fuldgyldige medlemmer af staten. Så lang tid tager det, for at en familie tager staten eller polisens politikker til sig.

Så, det er det basis man skal vurdere islamisk stat på, og deres børn.

Så, nu har vi ligesom det på plads. Så kan vi så ikke tage diskussionen derfra?

For, vi kan vel allesammen anerkende Aristoteles som den højeste autoritet indenfor retsstats og demokrati tænkning, eller hvad venstrefløj?

Nå, nej, jeg er jo bare en dum person fra højrefløjen uden hjerte, så autoritet, viden og indsigt, det er ligegyldigt.

Så, sådan er det.

Der er ikke noget at komme efter, at tage de børn til Danmark er brud på den demokratiske grundlov defineret af Aristoteles, og derfor ikke tilladt.

Jeg siger det bare, der følger straffe med, at bryde de love. Sådan er grundloven nemlig skruet sammen.

At man så gør det alligevel, det er knæfald for dumhed og opportunisme, og har intet med en demokratisk drevet retsstat at gøre.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.