Islamisk stat

i Danmark af

Der er åbenbart mange, som ikke helt forstår, hvorfor jeg ikke bare kan respektere det her med, at de stakkels små islamfascistbørn skal til Danmark.

Ok, prøv at lade mig forklare.

For fem år siden snakkede jeg med en af mine venner, som, på det tidspunkt, var spændt for den demokratiske/humanistisk vogn imod islamfascismen. Han røg ind og ud af fængslet for at sætte klistermærker op på elkasser.

Derinde, hvor han sad i fængsel sammen med mordere og stortyve kunne de andre indsatte ikke rigtig forstå, hvorfor han sad der. De sagde, jeg har slået et menneske ihjel, hvad har du gjort, jo jeg har sat klistermærker op for at provokere.

Det er min virkelighed, hvor var tudekoret af politikere og meningsdannere dengang, da min ven han var i fængsel for at sætte klistermærker op. Nå nej, han var jo ikke fjende, så han skulle undertrykkes, nu har vi endelig en fjende som vi kan støtte, på en syret omvendt måde, så skal alle sejl sættes.

Eller en anden ven, som også var demokratisk/humanist. Han blev fængslet uden grund og sat ind et sted, med det åbenlyse formål at dem som sad i fængslet skulle slå ham ihjem. Han blev sat i en celle, hvor de andre i fængslet hver dag smed lort ind igennem vinduet. Samtidig gjorde myndighederne hvad de kunne, for at chikanere hans familie. Hvor var tudekoret henne dengang?

Eller en anden ven, som blev fængslet for at lave en happening imod Islamisk stat, vel og mærke også en af dem som kæmpede, på det tidspunkt for humanisme og demokrati.

Eller min egen ringe person, som har været censureret i femten år.

Selvsamme myndigheder som har udført denne klapjagt på de demokratiske humanister, de kaster nu deres støtte ind i kampen for islamisk stat.

Det er ikke fedt, og det er et forræderi imod dem som har stået op for frihed og demokrati imod Islamisk stat.

Jeg har længe arbejdet på at normalisere tingene, skabe dialog og forsoning.

Det kan man vist ikke lige sige at venstrefløjen har været åben overfor, nej, de vil åbenbart mere krig og støtte til Islamisk Stat, nu helt åbenlyst.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.