Islamofascismen

i Topnyheder af

Det er virkelig en katastrofe, at Socialdemokratiet har gjort knæfald for de stærkt venstreorienterede dele af regeringens bagland i anerkendelsen af de islamofascistiske børns ret til dansk beskyttelse. Det rykker på en række parametre.

For det første rykker det ved det centrale valgløfte, altså den stramme indvandringspolitik. Hvis man ikke engang kan holde islamofascister ude af landet, hvad kan man så gøre. Det siger sig selv, at den stramme migrationspolitik falder med den handling. Så er der ikke mere stram migrationspolitik.

Hvis man falder for de tricks venstrefløjen kører frem, og importerer jødehadet til Danmark, ja så har man nok bare ikke det der skal til for at passe på Danmark.

Det er heftige sager.

Så er der Danmarks udenrigspolitik. Fr. Mette Frederiksen står relativt svagt internationalt, det eneste hun reelt har markeret sig med, er støtten til Israel. Det var flot, og var med til at skabe en profil som er proisraelsk og dermed anti ISIS. Det billede falder også nu.

Jeg mener, man kan ikke på den ene side påstå, at man støtter jøder, og så på den anden side hive deres dødsfjender til landet. Det er to handlinger som er så modsatrettede, at det bare ikke hænger sammen.

Jeg støttede denne regering, fordi den indeholder nogle knivskarpe folk. Lars Aslan, Tesfaye, Hummelgaard. Gode, gode folk, som har hjertet på det rette sted.

Men deres indflydelse er åbenbart begrænset, den dækker ikke over Islamisk stat, islamisk stat gælder deres bestemmelse ikke over, der er det åbenbart kommunisterne og Radikale venstre som sætter dagsordnen.

Hvordan hænger det sammen, ja det hænger ikke sammen.

Yderligere har vi det problem, at vi skal til at smede en ny international strategi sammen med Biden ved roret, det er svært nok i sig selv. Men den højre flanke for USA er nu engang domineret af kampen imod Islamisk stat. Så også der, hvor Amerikanerne er ved at opruste morask og strategisk er regeringens handlinger som et hund i et spil kegler.

Med andre ord, Mette Frederiksen smadrer sin internationale profil, og er i gang med at rode uklar med Amerikanerne. Ja russerne er som bekendt også i krig med Islamisk stat, og alle de andre store lande.

At Danmark går enegang her, det er fuldstændig ude i hampen, og så lige i det land der ellers har stået som bannerfører for demokrati, humanisme og frihed.

Det er bad s… på alle parametre, og spørgsmålet er vel; overlever regeringen dette?

Ja, er dette regeringens Marrakech?

Jeg håber det ikke, jeg ønsker virkelig de dygtige forkæmpere for demokrati i Socialdemokratiet al den held de kan have, men støtte til Islamisk Stat, den har ingen ben at gå på, heller ikke internationalt.

G-d og g-derne bevarer Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.