Kurderne

i Topnyheder af

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har været tæt forbundet med Barack Obama, og Obamas prioriteringer i verden. Jeg kæmpede for den amerikanske arbejder (det gør jeg stadig, og forsøger også med den danske arbejder), jeg støttede Obama i alle hans krige (ja, det var faktisk Obama der forsøgte at forsvare den vestlige civilisation imod islamismen, det var ikke Trump) og så videre.

Den vigtigste kamp Obama han kæmpede var kampen imod islamismen, det var en kamp for det humanistiske demokrati, for menneskelighed, for at Yazidierne kunne leve i fred uden at blive slavebundet.

Altså en klassisk venstreorienteret humanistisk kamp. Den samme kamp vi kæmper for at bøsser skal kunne være i fred, og kvinder kan leve i fred.

Med MENNESKELIGHEDEN i fokus.

Undervejs får man venner og fjender, de tætteste venner vi fik var Kurderne, et bjergfolk som lever uden en stat i bjergene i Mellemøsten. Et ældgammelt folk, som har været forfulgt i århundreder, stærke, ægte mennesker. Selvfølgelig ikke perfekte, men de købte virkelig ind på denne kamp for menneskelighed, som Obama førte. For den var ægte og sand.

I dag er der ingen som bekymrer sig om Kurderne, om deres heltemodige indsats. Nej, nu bekymrer man som deres fjender, de blodstørste islamister, og deres BØRN.

Det er her jeg mener venstrefløjen har fået skråen vendt helt forkert. Det er, i min bog, Kurderne vi skal bekymre os om i første omgang, og så kan vi bekymre os om dødskulten i anden omgang.

For hvem er det, som skal holde styre på alle de dødselskere som fr. Lund nu har kastet sine bamsekærlighed på; det et kurderne.

De får ikke den samme opmærksomhed som alle de små terrorister.

Man har et begreb som hedder “Stockholmsyndromet”, altså en psykologisk mekanisme, som gør, at ofret forelsker sig i deres bødler. Det her er en stor omgang Stockholmsynddrom. Men, det er hvad det er, kvinder som ikke tænker sig om, en anden ting er, at vi svigter de smukke frihedskæmpere som stod ved vores side, da vi kæmpede for friheden og menneskeligheden, nemlig kurderne.

Måske var det på tide, kære venstrefløj, at vi sprang rammerne for vores egen psykologiske idioti, og så menneskelighed og humanisme som det væsentlige og ikke stupide bamsebilleder?

Jeg siger det bare, for der er faktisk en virkelighed derude med ægte modige mennesker, som har kæmpet for deres frihed og menneskeligheden. De er bare ved at gå i glemmebogen, i kampen for at svigte sig selv og ens egen idealer.

Jeg siger det bare.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.