PET

i Topnyheder af

Det er alligevel utrolig så autoritetstro danskerne er. Selv LA som har slået sig op på kritik af staten og alle dens fangearme. Så snart PET FE siger noget, så klappes hælene i, og så rettes der ind. Det er slet ikke i store dele af befolkningens forståelse, at PET KUNNE have andre ideer med deres lille pro-Isis stunt end at hjælpe BØRNENE!

Naiviteten er så afgrundsdyb, at man tager sig til hovedet.

Her er min oplevelse med PET, og min kamp for at vores system fik/får sat kikkerten for det rigtige øje i kampen for vores humanistiske demokrati.

Fra start af, det vil sige, helt tilbage fra den første spæde start af islamisme i Danmark, har PET støttet islamisterne. De har for eksempel arrangeret fængselimamer af islamistisk karakter. De har forhandlet, og forhandler stadig med islamisterne rundt omkring i ghettoerne, og giver islamisterne det de vil have, for så til gengæld at islamisterne holder sig bare nogenlunde i ro.

Tag for eksempel Mohammedkrisen, her var PET og de herboende imamer, Laban og hvad de ellers hedder, helt åbne om samarbejdet. Nu har jeg ikke læst Akkaris bog, men jeg kunne forestille mig, at der der står beskrevet alt om samarbejdet.

Samtidig har PET gjort hvad de kunne, for at forfølge de humanistiske demokrater i deres kamp imod islamisterne. Et eksempel, Lars Hedegaard blev “beskyttet” ved at PET satte ham i hundedyre lejligheder, som han ikke kunne betale. Den omtalte Palani, altså en dansk/kurdisk helt blev jagtet rundt i Danmark af selvsamme PET. Ja, det er heller ikke nogen hemmelighed, at jeg har bekæmpet det reelle forædderi som PET har haft gang i, jeg sloges en del med dem, og var med til at få væltet Jakob Scharff.

Så, PET har hele tiden været på islamisternes side, det er faktisk ingen hemmelighed, hvis man graver lidt i arkiverne.

Derfor kommer det heller ikke som en overraskelse for mig, at de støtter IS børnene. Det er bare endnu et led i overgivelsen og det reelle strategiske svigt PET har. Læg hertil til, at IS får lov til at bruge Danmark (og Sverige) som et safe haven væk fra den forfølgelse de oplever i resten af verden, fordi de er nogle usympatiske terrorister, så må man sige, at PET vist ikke lige kan bruges som et sandhedsvidne.

Reelt handler denne diskussion ikke om BØRNENE, den handler om, om vi støtter IS eller ej. Men mere specifikt handler den om, hvorvidt vores SYSTEM skal støtte IS eller ej.

Det siger sig selv, at støtte af IS rent moralsk ingen steder hører hjemme. Man kan altså ikke støtte mennesker som fanatisk hugger hovedet af børn, tyve, kvinder og hvad har vi, uden at være på den forkerte side af det moralske stakit.

Derfor mener jeg, at den eneste rigtige handling er, at TVINGE PET til at skifte hest. Støtte de demokratiske humanister, både i udlandet, såvel som I Danmark.

Det vil betyde et kæmpe skift i den sikkerhedspolitiske prioritering, men det er, rent moralsk, det eneste rigtige.

Det er fuldstændig moralsk ude i hampen at støtte IS, det burde vi altså være mere klar på.

Heldigvis virker det som om, at Socialdemokratiet holder stand i stupiditetens korstog imod det humanistiske demokrati. Det er godt, og det er også den eneste rigtige vej.

Så PET, i skal til at ændre strategi, i hvert fald, hvis i vil være i samarbejde med regeringen. Og jeg siger det bare, en statslig instans som bekæmper regeringen, det er landsforræderi.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.