Isis gate

i Topnyheder af

Det er alligevel vildt hvor hurtigt og ekstremt politik kan forandre sig. For en uge siden, der var der en solid opbakning, på den borgerlige side til en fast og fair migrationspolitik, og det var højfrefløjens mulighed for et politisk come back. Der har været en del som har beklikket hr. Ellemanns kompetence indenfor det område, men han var ved at finde takterne.

Så kommer Isis gate, og alting laves om. Pludselig er det BORGERLIGE medier og meningsdannere, som kaster sig frådende ind i kamper FOR ISIS! Jeg mener, det er ikke bare et spørgsmål at støtte moderate muslimer, de borgerlige meningsdannere vælger simpelthen den mest rabiate del af den muslimske verden og kæmper og bløder som bindegale (undskyld jeg siger det) for dem.

Det trækker så “the usual suspects” af stalden; kommunisterne, Radikale Venstre og Politiken. Det undrer ikke nogen, men alligevel at størstedelen af Berlingske Tidendes netværk bliver sat i gang med at kæmpe for Isis, det siger sig selv, at det har svære konsekvenser for det borgerlige Danmark. For hvordan i alverden skal det borgerlige Danmark kunne siges at stå for en stram migrationskurs, hvis halvdelen af deres intellektuelle støtter Isis?

Det er simpelthen den største foræring af politisk kapital til Socialdemokratiet jeg nogensinde har oplevet. Hjerteblodet bliver taget direkte fra blå blok, og bliver pumpet ind i rød blok. Det er fuldstændig meningsløst og hovedløst.

Det kunne måske give mening, hvis venstrefløjen allesammen var på samme position som RV, men Socialdemokratiet er blevet halvvejs nationalkonservative, og kan bare sætte sig ned, kigge på at Berlingske Tidende begår politisk hara kiri på højreføjens vegne, og profitere.

Hvordan skal højrefløjen nogensinde få et comeback, når de går den direkte modsatte vej af det befolkningen ønsker?

Mette Frederiksen skal bare lige trække denne i land, sørge for, at børnene ikke kommer til Danmark, og hun vil stå som Danmarks beskytter nummer et. Det borgerlige Danmark vil ligge i ruiner i årtier efter det her. Med mindre man altså ændrer mening, og begynder at bekæmpe islamisk stat og lader være med at støtte islamisk stat.

Det minder lidt om buksesagen med Lars Løkke, som også bare var mainstream mediernes forsøg på at vælte Løkke, fordi han, på det tidspunkt, havde en for stram udlændingepolitik.

Det er det samme nu, det er RV kleresiet, inklusive en god bid af de borgerlige, som forsøger at torpedere fr. Mette Frederiksens stramme udlændingepolitik.

Godt gået Berlingske Tidende, i har lige foræret S. ti år i sadlen som statsminister, hvis det altså lykkes for Frederiksen at holde fast.

Heldigvis har Frederiksen Amerikanerne i ryggen, de er ikke vilde med PETs håndtering af IS. IS er trods alt en fjende som Amerikanerne er ledende i verden i kampen imod, og hvis man allierer sig med IS, så er man mod amerikanerne, 9/11 og hele pivtøjet. Så det er nok federe at have verdens stærkeste magt i baghånden end at solidarisere med tyve, mordere, voldtægtsmænd og slaveejere.

Just saying, med det.

G-d og g-derne bevare Danmark, for PET er vist ude på at slå Danmark ihjel, selvom det er en meget trist erkendelse i deres støtte til verdens værste morderregime.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.