Mediebilledet

i Topnyheder af

Den sidste kampagne fra medierne, viser igen hvor sårbar den Socialdemokratiske regering er overfor en “full scale medieattack” som vi lige har været vidne til.

Hvis jeg ikke, for 47 gang havde iført mig mit vikinge outfit, så var regeringen faldet.

Lad os kigge lidt på de mekanismer som er i spil, og den helt oplagte løsning; at opgradere de medieprofiler som rent faktisk støtter regeringens politik.

Der er et politisk spænd indenfor medier, fra venstre til højrefløj. Det gælder både de halvprivate såvel som de offentlige medier.

Helt ude på venstrefløjen ligger medier som Redox (eller lå, jeg tror de er nedlagt), Politiken, Kaos Tv og andre.

På den anden side af det politiske skel ligger tilsvarende højreorienterede medier som Den korte avis, bloggossfæren nogle youtubere og andre.

Så der er egentlig en rimelig pluralistisk spredning på fløjene, hvilket jo er som det skal være i et sundt demokrati.

Der hvor tingene er skæve er de STORE offentlige medier. Danmarks Radio, TV2, de forskellige radioer.

Disse offentlige medier er ALT for venstreorienterede, sådan generelt set.

Så hermed skabes der hurtigt en front imod den reelle nationalkonservative migrationspolitik som Socialdemokratiet er slået ind på.

Når så Berlingske Tidende, som er en midterorienteret borgelig avis går bananas i venstreorienteret politik, så skabes der pludselig et meget tungt pres imod regeringen.

Det skal lige siges, at det er første gang det er sket, at de midterorienterede borgerlige går grassat i ekstrem venstreorienteret politik, så det var lidt af en overrraskelse.

Men sådan er medierne, man kan aldrig vide hvornår et eller andet medie går bananas i IS support.

Nu var det heldigt, at jeg var der, til at skabe en reel understøttelse af den siddende regerings politik, ellers var den faldet.

Men, jeg har altså andet at lave, end konstant at redde regeringen den ene gang efter den anden.

Derfor er min enkle løsning på problemet, at vi udvider TV Frihed. Det sikrer flere direkte prioriteringer for Socialdemokratiet.

Det sikrer, at der er et reelt offentligt financieret medie, som ikke bare hopper med på de ekstremt venstreorienterede bølger som sker i det danske medielandskab.

Jeg mener, hvis nu fr. Mette Frederiksen, Tesfaye og Lars Aslan havde haft et sted de kunne gå hen og forsvare sig, hvor de ikke bare bange for at blive hakket ned, var det så ikke en støtte der var at tage at føle på?

Det sikrer også en videre udvikling i Aalborg. Jeg har lige snakket med Ole Risager, medlem af byrådet for DF, og han snakkede om, at der var nogle spændende bygninger i Nørresundby man kunne bruge som mediehus/kulturhus.

Yderligere sikrer det, at diversiteten i mediebilledet bliver større. Jeg vil ikke lave sekterisk nationalkonservatisme, der skal være højt til loftet og langt til døren. Så der vil blive budt på masser af klima og andre venstreorienterede, spændende emner. Identitetspolitikken kommer nok ikke til at fylde det store, men natur, biodiversitet, nye energiformer osv. Det vil der være masser af.

Det skal være højskole, så masser af spændende debatter, folkeoplysning, vid og ånd, det er det der er brug for.

Ja, selv foredragene kan der vel også være plads til.

På den måde skaber man, efter min mening, både noget nyt, såvel som en solid, integreret og politisk interessant model for offentlige medier som ikke er befængt med alle de negative elementer fra hverken højre eller venstrefløj, men skaber en fælles platform for de POSITIVE dele af højre og venstrefløj.

Det er moderne Grundvigianisme.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.