Det folkelige demokrati

i Topnyheder af

Jeg er ikke ond, jeg bekæmper samfundets korruption. Jeg har ingen ambitioner om at overtage verdensherredømmet, eller bestemme over danskerne. Det som er mit motiv er det klassisk journalistiske; jeg kritiserer samfundet for at prikke til magten, og ændre den således, at den forbliver sund.

Det er det journalistik handler om.

Samtidig synes jeg egentlig også, at jeg er rimelig konstruktiv. Jeg mener, jeg har udviklet akademiske ideer, og konstruktioner, som de løber med på Oxford. De er mest optagede af mine islamkritiske ideer, og ikke de andre dele af mine akademiske tanker; metafysik, politisk filosofi, økonomi, diskussion af retsstat, osv. osv.

Men det er ikke ligefrem fordi, at staten her inklusive medier, kulturinstitutioner og skoler ligefrem mangler alternativer til det bestående.

Jeg har bare erkendt, at institutionerne ikke VIL ændre på sig. De vil simpelthen ikke give magten fra sig.

Det skaber sådan en ekstremt destruktiv dynamik, hvor jeg kritiserer, institutionerne fortier eller direkte angriber, resten af samfundet bliver mere irriteret over institutionerne osv.

Det har forsøgt at ændre på, ved selv at gå i gang med at bygge institutioner. Jeg er i gang med TV-Frihed, og forhåbentlig er det vokset sig så stort, at det kan udfodre de eksisterende medier på den ensrettede, konforme 68’destruktion af samfundet; multikultur, knuselskelse af den mest ekstreme version af islam, deplatformering, cancel culture, angrebet på patriakatet uden et positivt alternativt, ødelæggelse af kulturarv.

Ja, 68’erne har meget skidt på deres samvittighed, og de sidder skam stadig tungt og solidt på magten i staten og kommunens magtapparat.

Rudi Dutschke osv.

Men jeg vil altså gerne lige understrege, at mit alternativ er ikke et tyranni. Det er genskabelsen af højskolen. Højskolen var og er en rigtig god ramme omkring vores demokrati, de traditioner som i højskolen, som venstrefløjen, langt hen af vejen, har kastet vrag på skal vi have ind i samfundet igen.

Der skal igen være højt til loftet og langt til døren. Folk skal ikke deplatformeres og forfølges.

Det er min ambition. Jeg indrømmer, at det ser skidt ud. Staten virker ikke ligefrem som om, den forsøger at tillade dissens for tiden.

Men det er, uanset, og på trods, nu engang min ambition, at bevare det folkelige demokrati, såvidt muligt.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.