Socialdemokratiet

i Topnyheder af

Det er en rimelig stor udfordring for Socialdemokratiet, at venstrefløjen har fået opbakning helt ind i de borgerlige medier, og langt ind på den borgerlige side i angrebet på den eksisterende migrationspolitik.

Det stiller Socialdemokratiet på en meget, meget svær plads, og det synes jeg vi skal respektere.

Jeg er meget uenig i, at Socialdemokratiet begynder at løsne på den eksisterende migrationspolitik, specielt er jeg lodret uenig i knæfaldet for Radikale Venstre i Isisgate. Det kan jeg vist sige, at jeg også deler med vælgerne, som har straffet S. rimelig hårdt ved sidste meningsmåling.

Hvis det forsætter med det, ja hvis et eneste barn kommer ind over grænsen, så skal S. være parat til at tage en fem procents nedgang for at bevare den sidddende minister, måske mere. Det bliver prisen, og så et stort spørgsmålstegn ved om S. kan håndtere det pres der altid er imod regeringer af alle versioner i dette spørgsmål. Det er sådan set bare “journalistisk venstrefløj”, som fører politik.

Det var det samme under Fogh og under Løkke. Så snart regeringen begyndte at føre politik som ikke flugter med RV, så viste medierne muskler.

Yderligere har S. jo det problem, at de er afhængige af RV og Enhedslisten i deres politik. Det problem havde hverken Løkke eller Fogh.

Til gengæld må man sige, at Mette Frederiksen har balls. Det havde Fogh virkelig også, og det var den reelle opskrift på hans succes. Den mand var sej, og det er Mette Frederiksen også. Det er nødvendigt, når det kulturradikale kleresi bekæmper en konstant. Man skal kunne stå imod.

Hvordan det skal gå med Frederiksen, det ved jeg ikke. Nu afprøver man en mindre løsning med børnene. Men er man virkelig parat til at tage den vælgernedsmeltning det vil medføre?

Danskerne er ikke dumme, og de kan godt se, at RV inklusive alle medier osv. bare afprøver S. stamina. Kan de holde til mediestormene, eller er de til at vælte.

Lige nu står S. og vakler. Spørgsmålet er om S. falder. Hvis jeg ikke havde jeres ryg, og med store personlige omkostninger (jeg prøver at blive mainstream) fik bekæmpet “journalistisk venstrefløjs” frontalangreb på regeringens migrationspolitik, så var S. nok væltet her.

Nu må vi se, om S. har den nødvendige stamina, for at stå imod presset.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.