Ondskaben

i Topnyheder af

K.E. Løgstrup, Danmarks sidste store protestantiske filosof, mente, at FORSTÅELSEN er første skridt henimod fred. 80% af alle konflikter var, i hans forståelse, misforståelser.

Nu har jeg drevet store dele af den Socialdemokratiske nyskabelse, som blandt andet har skabt en prosemitisk indstilling, en langt større skepsis overfor Hamas og alle Hamas proselytter, og en mere sand indstilling til migrationen til Danmark.

Men, det betyder, reelt, ikke at jeg er ond. Jeg er, al beskedenhed, god.

Jeg kan se det på de venner jeg har. Det er allesammen gode mennesker. De er ikke perfekte, men de drevne, idealistiske, nytænkende, rebeller.

Indimellem er der nogle negative handlinger, og alle holder sig ikke på dydens smalle sti, det vil jeg gerne indrømme.

Men ellers, er det faktisk etikken som er det drivende.

Når jeg flipper så meget ud over at venstrefløjen støtter Islamisk Stat, så er det fordi Islamisk Stat er onde.

Det her med at være god eller ond, det kan man lære utrolig meget af, når man prøver at forstå hvad godheden og ondskaben er.

De Babylonske onde ånder, Satan, dæmonerne. De er ondskab.

Efter at have læst Malachi, så begynder jeg så til gengæld at forstå det gode langt bedre. For det er i kampen imellem godt og ondt, at det gode kommer langt mere i fokus. Man forstår det simpelthen bedre.

Der er en historie om en præst som bekæmper en dæmon, og som næsten taber kampen. Idet han slås med dæmonen, altså sådan rigtigt, siger han, at det som man kan lære af at slås med den dæmon, det er dybden af kærligheden. For ondskab er had, det gode er kærlighed.

I vores overbeskyttede tilværelse FORSTÅR vi slet ikke ondskaben, måske før det er for sent.

Hvis man i ramme alvor kan stå op for Islamisk Stat, så forstår man ikke alvoren, og den afgrundsdybe foragt overfor menneskelighed som Islamisk Stat står for.

Derfor mener jeg, at det er på tide, at vi formår at se ondskaben i øjnene, her tænker jeg primært på venstrefløjen. Venstrefløjen lever i et tilstand, hvor de aldrig konfronterer ondskaben, forstår den, har indsigt i den. Det er derfor, tror jeg, at venstrefløjen har så nemt ved, at kaste om sig med moralske domme.

Det er, forsåvidt, en manglende erkendelse, men også en form for manglende seriøsitet i forhold til godt og ondt.

Ondt er ekstremt uhyggeligt, nedværdigende, destruktivt, smertefuldt, umenneskeligt, grinende, arrogant, creepy.

Det første skridt i, at venstrefløjen forstår sig selv er, som altid, dedikationen til oplysningen. Til sandheden.

Jeg mener. Det er helt åbenlyst for enhver, at de færreste danskerne er racister. Der er selvfølgelig nogen indimellem. Men i forhold til de skader migranterne gør på danskerne, se bare statistikkerne, så er balancen i en uendelighed til danskernes favør. Sandheden er, at danskerne er rene, pure engle i forhold til migranternes hærgen.

Det er sandheden. Når man så hiver en enkelt idiot frem, som er racist, samtidig med at man ignorerer alle de hændelser fra migranternes side på vold, voldtægt, røveri, plat og svindel, så lyver man for sig selv.

Så er man, i al enkelhed, ond.

Det er sandheden som er udgangspunktet for at blive sund i sin etiske indstilling.

Jeg mener, kontrasten bliver vel ikke større for mig rent personligt. Jeg har lige været med til at skabe fred i Mellemøsten, samtidig med, at jeg så bliver kaldt OND her i Danmark, fordi jeg kritiserer Venstrefløjen for at støtte de værste forbrydere i verdenshistorien.

Evnen til at være sand, og se sandheden i situationen, er første skridt henimod at blive et godt menneske.

Det er derfor vi har sådan nogle som undertegnede, journalister, for at bekæmpe ondskaben i politik, hvilket jeg sådan set bare gør. Jeg er ikke ond, jeg er bare journalist, og varetager mit hverv som oplyser af samfundet.

Når og hvis venstrefløjen formår at være sande omkring migrationen i Danmark, og de mennesker migrationen har givet ophold i Danmark, så kan vi begynde at diskutere hvad vi så skal gøre med de mennesker.

Min egen far var fra Bangladesh, så det er vel ikke ligefrem fordi jeg står i en position, hvor jeg selv mener at alle med en forkert hudfarve er onde.

Sagen er bare, at Hamas er onde. Det er min erfaring fra Israel. De lyver, de bruger børn og kvinder som skjold for deres bomber, og de bruger civile som mål.

Det har jeg et problem med, det burde venstrefløjen også have, altså hvis de går op i etik og moral.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.