Man skal samle sine kammerater op

i Topnyheder af

Det er fint, at DF er steget til 7,8 % og det er resultatet af nogle praktiske initiativer, som specielt Ole Riisager har stået for.

Det har været et ret stort scoop at hive fr. Inger Støjberg op på scenen i Vodskov. Det har gjort, at DF viser, at DF ikke er til salg for enhver pris.

Det er denne balancegang, som DF, efter min mening, skal vænne sig lidt til. Før, under Fogh, der var opskriften en stærk loyalitet til Fogh, det virkede. Men i det nye politiske landskab, hvor strammerpartierne er essensen af midterpartierne, der har DF den chance og mulighed for at spille på flere heste.

Jeg ved godt, at det ikke ligger særlig godt til DF. DF er loyale, stærke og menneskelige, som jeg oplever DF indefra.

Jyden er stærk og sej, som man fik sagt fra talerstolen på grundlovsmødet.

Men det er sådan det politisk spil virker. Hvis DF reelt skal udfordre RV, skal DF vise, at DF er hurtig på dansefødderne.

Ved at hive Støjbjerg op på scenen, så viser DF tænder samtidig med at man viser loyalitet. For hvem støtter Støjbjerg i disse dage, selvom hun intet galt har gjort, det gør DF.

Det er sådan noget danskerne kan lide, at man ikke bare lader en kammerat ligge i grøftekanten, men render ned og samler ham eller hende op.

De viser nemlig sammenhold.

Så sådan er midtbanen, man skal kunne rende den ene og den anden vej, men man skal være vaks, hvis der er en som falder, så skal sætte politiske hensyn til side, og stå kammeraten bi.

Sådan er dansk kultur når det er bedst.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.