Retssikkerheden

i Topnyheder af

Vi har i Danmark en retslig forkæmper, en “lonely rider”, som bekæmper korruption i retssystemet.

Det har hun gjort i over 15 år.

Når man sådan kigger hendes sager igennem, så er det helt tydeligt at Tina Maria er blevet forkert behandlet af systemet.

Systemet er tydeligvis sure på hende, og de svarer igen ved at bøje reglerne, så at hun bliver udsat for chikane.

Ja, hvad mener du for eksempel om undertegnede regning Tina Maria får som en del af en retspraksis; “andet” på over 30.000 kroner?

Det er et klokkeklart bevis for, at der er noget galt med retssystemet.

Tina Maria kritiserer systemet og det virker som om, at konflikten har taget langt større omfang end den fight jeg har haft med PET.

Men, det er grundlæggende de samme principper som er på spil; primært retssikkerheden.

Retssikkerheden er en garanti for, at retssystemet ikke misbruger sin magt. Når man sender en regning på “andet”, så brydes retssikkerheden.

Nu kender jeg efterhånden en del til retssystemet, og holder faktisk meget af retssystemet, jeg er selv retsfilosof, og har en meget aktiv, personlig aktie i, at skabe så gode forhold for ret som mulig. Som noget unikt, så vil jeg nærmest gå så langt som at sige at jeg virkelig tror på lov og ret.

Som en af de gamle græske filosoffer engang formulerede det; loven er den INDRE bymur, hvis den består stærk og uantastet vil byen aldrig falde.

Derfor er det også med meget stor bekymring, at jeg opdager flere tendenser til, at man ikke respekterer det grundlæggende formål lov og ret har, nemlig beskyttelse af de svage.

Hvis først retsstaten mister sit egentlige formål og moralske ledestjerne, altså som værn imod dem som ikke kan beskytte sig selv, så får vi hurtigt et meget ubehageligt samfund.

Tina Maria bekæmper korruptionen i retsstaten, og jeg kan godt se, at hun på de retslige myndigheder måske virker irriterende, men det er faktisk godt, at vi har sådan nogen som Tina Maria, for hun kan formå, som hun gør her, at sætte fokus på retten når den mister sin moralske basis, at være en del af den sociale kontrakt imellem stat og borger.

Jeg vil følge op på, hvad der sker med Tina Maria, og forhåbentlig hjælpe hende med at få ret og retfærdighed.

Læs i øvrigt hendes velbeskrevede blog, hvor der kommer en del rystende ting frem.

http://tinamarias.dk/

Hvis vi ikke holder vores retssystem i ørene, så udvikler det åbenbart kedelige metoder, og det er ikke retssystemet værdigt, slet ikke i Danmark, som skal være et foregangsland for andre rundt omkring i verden.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.