Woke

i Topnyheder af

Så er der gang i Woke igen i mit liv, jeg har lige haft den uhyggelige oplevelse af at blive angrebet af en ægte Woke feminist. Lad mig sige det på den måde, sjældent har jeg oplevet så korrumperet og uduelige argumentation. Hun havde ingen argumenter kun had, had og had. Hendes metode handlede i bund og grund om at forsøge at svine mig så meget til, at jeg bøjede mig.

Nu har jeg bekæmpet Islamister, korrumperede journalister, PET, korrupte statsinstitutioner indenfor kunst og kultur og meget andet.

Men sjældent har jeg mødt så uhildet had. Ingen dialog, bare had.

Måske er det “det mørke Jylland” nogen snakker om. Jeg havde ellers forelsker mig i de stoute jyder, og deres trang til frihed, den finder jeg stadig i fiskernes kamp for frihed, i bøndernes standhaftige selvværd og skovmændenes kontakt til den frie natur. Men Woke her i Jylland er helt på månen, de er simpelthen onde. Længere er den ikke. Unge venstreorienterede kvinder her i Nordjylland er onde, sådan er det.

Jeg kender alle metoderne fra min læsning af exorcismen og mødet med ondskaben ved Satan der. Den konstante pressen på ens personlighed, forsøget på at nedværdige, den sivende, hadefulde, hånlige tone. Det er virkelig klamt, for at sige det som det her.

Sådan er Woke, fuld af had, ønsker at neværdige, at se ned på, at trampe på.

Det er godt nok lidt af en blindgyde kommunismen er kommet ind i med Woke, så destruktiv og hadende.

Godt man er på de godes og lysets side.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.