Det racistiske universitet

i Topnyheder af

I diskussionen af “Woke” er der mange der er sådan lidt forvirret. Vi har med en trend i samfundet at gøre, som alle (bortset fra wokisterne selv) kan se er udemokratisk, dybt usympatisk og ond.

Men hvad er det egentlig for en trend vi har med at gøre, og hvad skal vi gøre for at modarbejde den?

Trenden kommer fra USA, den er i følge den forfatter som kom før Steven Bannon, altså Trumps primære ideolog, Andrew Breibart, idemanden bag Breibart blogsphæren i USA, en trend som kommer fra det man kalder “Frankfurterskolen”.

https://www.barnesandnoble.com/w/righteous-indignation-andrew-breitbart/1100085088

Fremragende bog i øvrigt.

Frankfurterskolen er en ærkekommunistiske samling tyske jøder (jeg er selv jøde, så jeg har ikke noget imod jøder generelt) som flygtede fra Tyskland under Hitler.

De opbyggede en ideologi som vi dag kender som multikulturalisme. Ideen er, kort sagt, at man tager Hitlers raceteori og vender den på hovedet. Hvor den hvide mand før var den bedste, blive han nu den værste. I kender det sikker, Woke går efter “den gamle hvide mand” og støtter sorte, sigøjnere, bøsser og jøder. Hvilket jeg selvfølgelig synes er ok i det sidste tilfælde.

Men man skal se Woke for hvad det er, det er endnu en omgang Hitlersk nazisme bare med omvendt fortegn.

Det siger sig selv, at bekæmpelse af racisme ikke er mere racisme, men tværtimod dialog og accept af hinandens forskelligheder.

På den måde er det indenfor alle menneskers og humanistiske impulsers handlerum at bekæmpe Woke. Vi har prøvet de her raceteorier under Nazityskland, og det giver absolut ingen mening at tage en omgang raceteori mere, uanset at det er med modsat fortegn.

Derfor er det, efter min mening, utrolig vigtigt, at vi bekæmper denne ideologis udvikling på de institutioner hvor den er i gang med at vinde indpas; kultur, medier og uddannelse.

Problemet ved bevægelsen er, at den er totalt udemokratisk. Jeg mener, hvis man virker med cancel culture, udskamning og forfølgelse, så er man ikke indenfor den demokratiske ramme. Yderligere er problemet, at når det kommer til at virke i statsinstitutionerne, så er det svært at bekæmpe det med demokratiske midler.

Derfor er det UTROLIG vigtigt, at vi håndterer ideologiens opståen med kontant afvisning, decideret udradering og stopper al dens videre færd.

Det er klart, at det også er udemokratiske midler, men med ondt skal ondt bekæmpes.

Hvad mener i for eksempel om Aalborg universitet som endnu ikke har svaret på min henvendelse. Præcis her ser vi mekanismen i gang, ingen dialog. Hvis man ikke vil dialogen, så er man ikke en statsinstitution værdig, så skal man lukkes, længere er den ikke.

Jeg ved, at Aalborgenserne ville synes det var lidt bittert at miste sit universitet, men vil man hellere have en forkæmper for race i byen?

Det er det spørgsmål Aalborgenserne skal stille sig selv, et omvendt racistisk, antiracistisk kompleks, som underviser unge mennesker, for det er det det er ved at udvikle sig til.

Det er nok ikke lige i Aalborgs interesse.

Jeg siger det bare.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.