De unge tyranniske kvinder

i Topnyheder af

Jeg vil gerne lige sige, at jeg har altid stået op for kvinder, og jeg er, rent ideologisk, meget optaget af lighed. Jeg tror på, at et lige samfund, også mellem kønnene kan skabe et positivt og harmonisk samfund.

Men her på det sidste, er jeg blevet angrebet af Woke feminisiterne, de er åbenbart ikke på min side. Måske er det alderen, jeg er endelig nået til kategorien “gammel hvid mand”, og så skal jeg ellers angribes på de mest perfide måder. Det er så klamt, jeg siger det bare.

Men, det er måske også en lære for mig. Jeg bliver nødt til at erkende, at feminismen er nået til et punkt, hvor det ikke længere er en frigørende og positiv ting i samfundet, men en destruktiv og ødelæggende ting. Jeg har længe været en åben kritiker af Metoo, jeg synes, at det gik alt for langt, og det ødelagde mange mænds karrierer, for eksempel har jeg, som den eneste vel, forsvaret Frank Jensen. Ok, han er ikke perfekt, men at fyre ham som overborgmester for noget der er sket for mange, mange år siden, uden rettergang, det synes jeg er forkert. Nørresundby støtter dig Frank.

Men her på det sidste, synes jeg, at Woke feminismen har taget en drejning, hvor den er endt et sted, hvor ondskaben vælter ud af den. Jeg er med på, at jeg er dødirriterende som filosof. Jeg er ikke typen til at være dødirriterende, det er metoderne som er dødirriterende; oplysning, bekæmpelse af korruption osv.

Men denne funktion i samfundet er ekstremt vigtig for samfundet at have, ellers korrumperer det. Bare tag medierne i dag, de er bundkorrupte, Cancel culture usw.

Jeg har altid troet på, at der var en konstruktiv løsning på lighedsdebatten. At mand og kvinde kunne samarbejde, at vi sammen, idealistisk set, kunne skabe den lighed som skaber en god familie, et godt samfund.

Men, det forudsætter, at kvinder også vil samarbejde.

Faktum er, at kvinder alt for ofte er fanget i kampen imod mændende, og ikke kan se, når de går fra at være frihedskæmpere til at være undertrykkere.

Her på det sidste, efter Metoo, er unge kvinder i deres magtberuselse, begyndt at fabulere om, at de vil have en hjemmegående husfar, og køre karriere. Hvor er ligheden i det?

Var projektet ikke, at vi skulle være lige sammen, tage lige meget ansvar?

Nej, unge kvinder drømmer om at have en lille husslave, som de så kan kommandere rundt med.

Derfor mener jeg, at vi som samfund, skal skabe langt bedre rammer for de unge mænd. De skal ikke trynes med trusler om anklager for voldtægt, de skal ikke være hjemmegående husfædre. De skal være præcis ligeså lige og frie som kvinderne.

Præcis ligeså lige og frie.

Det er endt et sted nu, hvor kønskampen er gået over i undertrykkelse af mænd, specielt unge mænd, og det er på tide, at resten af samfundet erkender det, og handler på det.

Så med det; G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.