Islamisk Stat

i Topnyheder af

Så er det på tide, at gøre slaget op i kampen imod Islamisk Stat i Danmark. Vi har både vundet og tabt. Vi tabte slager I Danmark. Der kommer nu en bande dødselskende, våbentrænede kvinder og børn til Danmark, som har ét mål, at slå danskerne ihjel.

Det siger sig selv, at det er et rimelig stort problem, og for dem af os, som gerne vil en smuk og venlig verden, er det et nederlag. Venstrefløjens pres var for hårdt, og vores regering var i sidste ende lidt for svag.

Men til gengæld virker det som om, at den internationale dialog er vundet. Anthony Blinken, USA’s nye udenrigsmininster har, inspireret af vores kamp for et frit og demokratisk Danmark uden inhumane og undertrykkende filosofier som den der ligger bag islamisk stat, skabt en grand coalition som netop bekæmper Islamisk Stat. Islamisk Stat er ikke nedkæmpede endnu, hvilket deres massive støtte her i Danmark jo viser med al tydelighed. Når Islamisk Stat har så stærk en opbakning blandt venstrefløjen. En venstrefløj som ligefrem FESTEDE i deres sejr for Islamisk Stat, så er de ikke nedkæmpede endnu, og det skal de, i hvert fald, hvis man kæmper for demokrati og menneskelighed.

Så vi tabte et slag, men vandt krigen.

Derfor mener jeg også, at vi skal tørre tårene væk, og se at komme i gang igen. Man vinder og taber, indimellem vinder de onde og indimellem vinder de gode. Her tabte de gode og vandt de onde, men de vandt kun et slag ikke krigen.

Derfor skal vi, efter min mening, se tingene klart, og fortsætte med at kæmpe for et frit og demokratisk Danmark. Et Danmark, hvor menneskeligheden er i højsædet, og undertrykkelsen af de svage bekæmpes.

Så i sidste ende var det her en sejr for de gode, imod den hetz og umenneskelige ideologi som nu får flere rødder i Danmark.

Så, op på hesten igen drenge og piger, vi har ikke tabt endnu, og vi har også nogle dyr vi skal bakke op, så de heller ikke kommer til at lide.

For i sidste ende er det det det handler om, tror jeg, at beskytte de svage imod den lidelse som kommer med ondskabsfulde og kyniske idesystemer.

Verden er ikke altid som mainstream gerne vil have du tror den er, men der er en kerne af godhed og menneskelighed også i Danmark, og den skal vi suge kraft af, virke med, og kæmpe for.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.