In fluctu vitea in tranquillio mors

i Topnyheder af

Nå, endelige svar fra Aalborg universitet. Jeg havde overset svaret, som var sendt til TV Friheds Facebookkonto, som er overspammet.

Men det er trods alt et svar.

Hold nu fast, der er ikke tale om, at Aalborg universitet vil svare på min alenlange, über akademiske kritik. Nej, men de vil gerne tilbyde mig nogle praktikanter.

Erm, nu har jeg kritiseret jer synder og sammen, i er gået ind under skjoldet og har nægtet at svare, så nu synes i så, at vi skal udveksle medarbejdere og hjælpe hinanden?

Forstå mig ret, det er ikke fordi jeg ikke gerne vil have nogle praktikanter, det vil jeg faktisk utrolig gerne.

Men om ikke andet for praktikanternes skyld, så skal der da være rene linjer, inden jeg laver et praktikantforløb med unge mennesker, som helst skal lære noget om medier.

En fredspibe er en fredspibe er en fredspibe, så det er så vel positivt.

Men uanset den lidt sjove måde, Aalborg universitet starter kommunikationen, så består kritikken stadig.

Niveauet for videnskaben på Aalborg Universitet er for ringe. Der skal nye metodiske boller på suppen, de tekster der læses skal være langt mere tidssvarende og de studerende skal rent faktisk lære noget de reelt kan bruge til noget i samfundet.

Jeg gik selv på RUC, og det var faktisk ok. Dengang jeg gik på universitetet der var det primært de mest skæve professorer som havde noget at byde på. Jeg var rigtig gode venner med en professor der hed Arne Thing, som lærte mig om præcision i kommunikation.

Så dengang var RUC slet ikke så belastet med woke som det er i dag. Det var ikke politiseret, men man eksperimenterede stadig med tingene. In fluctu vitea, in tranquillio mors. I strømmen liv, i stilstand døden. Det var et rebelsk sted, som producerede sådan nogle filosofiske rebeller som undertegnede. Det var et sted for nytænkning.

Det samme KUNNE Aalborg universitet være, hvis det bare smed mindreværdskomplekserne og stillede metodiske krav, som var nye og udfordrende.

Det er sådan set det der hele tiden har været mit krav, at forny sig videnskabeligt.

Det kan godt være, at det er svært, og besværligt, men sådan er verden, man skal følge med verden, og skabe bevægelse.

Selvfølgelig skal bevægelsen ske med skyldig hensyntagen til de traditioner der er i samfundet. Vi er et demokrati, videnskab er en humanistisk oplysningstradition osv.

Men der skal altså ske noget udvikling, som reelt forholder sig til de udfordringer vi har i samfundet. Udfordringer som woke, islamisering, klima. Vores demokrati og natur er truet af forskellige udfordringer, så det skal tages alvorligt efter min mening.

Så kan man, hvis man nu er en super dygtig akademiker måske komme med nogle nye ideer og inspirere samfundet hen i en spændende retning.

Ok, så kommer i i konkurrence med de frie tænkere og akademikere som undertegnede. Men om ikke andet, så bruger vi da skattepengene fornuftigt, fremfor at kaste skattepengene ned i et stort sort hul.

Vær frie, tænk nyt, brug da de ideer som i er samfundet, fremfor at lukke jer inde i et gammelt støvet elfenbenstårn.

Brug måske RUCs gamle motto, in fluctue vitae in tranquillio mors.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.