Hvor der er en vilje er der en vej

i Topnyheder af

Danmark tabte, på forsmædeligste vis imod England. Men det betyder ikke, at vi ikke kan samarbejde med englænderne.

Hr. Boris Johnson har lige meldt ud, at han ser en spændende mulighed i at følge Danmark i muligheden for at bygge migrantlejre i Afrika.

Den mulighed skal vi gribe, og skabe noget nyt ud af.

Dels vil det skabe ny momentum for den indvandrerkritiske del af S. Dels vil det vise at vi stadig er et foregangsland i Danmark.

Det vil imidlertid være op imod strømmen, at vi skaber denne udvikling.

Menneskerettighedsdommerne, EU eller hvem det er der sidder og bestemmer i Bruxelles, har forsøgt at spænde ben for Danmark i denne og andre migrantstramninger.

Det er virkeligheden, det vil sige, at det skal ske nu og det skal ske med fokus. Ellers løber initiativerne ud i sandet.

Lige nu er der et hul i mediedagsordnen. Forhåbentlig finder Berlingske Tidende ikke på, at smide endnu en Islamisk Stat bombe i debatten, kunne man jo håbe på; ikke også Pierre og Tom, og så kan vi stille og rolig gå i gang med at sende de migranter der ikke har noget at gøre i Danmark til lejre i andre lande.

Så skal vi høre det sædvanlige hylekor, alle kommer helt op og køre i den liberale camp osv. Men det er et valgløfte, og der er røget tilstrækkelig negativ vand ned af den å, til at vi kan holde til at der løber mere ned af den å.

Så, op på hesten, lav et samarbejde med Boris Johnson (det ville ikke se så skidt ud internationalt) og kom så i gang igen.

Jeg ved, at det er svært at trække sig selv op med rødderne igen, men vi kan godt, hvis bare vi vil. Det er et spørgsmål om vilje.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.