Det humanistiske perspektiv

i Topnyheder af

Jeg vil gerne lige understrege, at når det kommer til retspolitik, så mener jeg, at jeg er den egentlige humanist. De fleste andre humanister betragter mig som “det sorte får”, det vil sige, at de klart anerkender at jeg er humanist, men jeg falder klart udenfor flokken.

Når det kommer til retspolitik, så mener jeg imidlertid, at det er muligt, at jeg er uenig med resten af det humanistiske parnas, men det er stadig undertegnede, som er mest klar på de humanistiske principper.

Grundlæggende er humanisme at beskytte liv.

Når migranter foretager sig horrible handlinger som massevoldtægt, terrorhandlinger, fordrivelse af folkeslag i de områder de bor i (de har fordrevet både grønlændere og de fleste danskere fra Gellerup for eksempel), så er det inhumane handlinger.

At skulle understrege det er i sig selv absurd, efter min mening. Den verden af lidelse som mange migranter har medført ved danskerne er helt forfærdelig. Sammenligner man den med alle mulige andre inhumane handlinger som Holocaust og massemordet på Armenierne, eller fordrivelsen af indianerne i Amerika. Så er det på linje med disse handlinger.

Uanset om man er hvid eller brun, så ligger det desværre i menneskets natur at kæmpe om kvinder, territorie og magt.

Kigger vi på Sverige, så er denne migrantkamp ved at nå til et punkt, hvor den svenske stat er ved at gå under. Der er ikke mandskab nok, systemet er blevet for infiltreret osv. Til at de svenskerne reelt har særlig meget magt tilbage.

Hvis vi nu vender periskopet og tænker på hvordan indianerne i USA blev behandlet da de blev fordrevet, så var det den samme mekanisme, det er, på alle mulige måder et klart overgreb imod international ret, og de menneskerettigheder danskerne har.

Det betyder ikke, at danskerne så omvendt skal begå overgreb imod migranterne, for så er det vi når til krig. Der skal ske en klar, retfærdig og gennemsigtig proces til at forhindre migranter i at begå overgreb imod danskerne.

Hvorfor kan venstrefløjen ikke se denne helt åbenlyse problematik?

Det er angsten, terroren, frygten. De institutioner mange migranter har opbygget, primært de religiøse institutioner bruger frygt som middel; intimidering, voldtægt, afstraffelse af danskerne når de vil opnå et politisk mål.

Det er, som altid når mennesker er i konflikt blodigt, grusomt og menneskeligt nedværdigende.

Jeg fatter simpelthen ikke, at venstrefløjen kan gå så hårdt til regeringen i diskussionen af Islamisk Stat, når Islamisk Stat er så grusomme.

Hvor er humanismen henne?

Men det er frygten, angsten. Det er meget nemmere at sidde på sin flade, og lade andre tage balladen. Problemet er bare, at de institutioner som BURDE tage ansvar for situationen ikke tør, de er også bange, og så lader de deres frustration gå ud over de få humane kritikere der rent faktisk tør, sådan nogen som mig.

Jeg er farlig, fordi jeg udstiller deres egen manglende mod og handlekraft.

Jeg har ikke noget imod alle migranter, men jeg har noget imod de migranter som fører en grusom krig imod danskerne. Vi så det tydeligt under Mohammekrisen, der kom det frem hvad der blev lavet af planer rundt omkring, Abu Laban og hvad de hed alle sammen.

Den eneste måde at tackle det her på er med mod, styrke og retfærdighed.

Så føler migranterne at man ikke er ude efter dem alle sammen, og at det sker fair.

De fleste har ikke noget imod de migranter som opfører sig med respekt for danskerne, men alle har noget imod de kriminelle.

Så den humane løsning er, at passe på de svage danskere som er rundt omkring. Jeg ved godt, at det er kontroversielt, men det er den åbenbare sandhed også ud fra et humant perspektiv.

Om man passer på svage dyr eller svage danskere, det er det samme ud fra et humant perspektiv.

Det er det som venstrefløjen skal forholde sig til, vil de være humane eller vil de være drevet af frygt og terror.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.