Den biskoppelige autoritet

i Ikke kategoriseret af

Nå, nu troede man lige, at man kunne holde ferie, og sejle lidt med sin båd, men usandhederne og løgnene holder bare aldrig op fra venstrefløjens side.

Nu stille halvdelen af præsterne sig op, og kalder regeringens politik for jødeforfølgelse.

Lad os lige spole lidt tilbage til angrebet på Vilks komiteen, her døde en af mine bekendte Finn, som modigt angreb en af de mennesker som de venstreorienterede præster så forarget kaster sig ind i debatten for at forsvare.

Derefter gik den samme bemeldte terrorist hen og myrdede en vagt ved den jødiske synagoge. Hvis det var lykkes at komme forbi Dan Uzan, så var manden trængt ind i Synagogen, og havde mejet en Bar Mitzvah ned, tror jeg det var.

Altså, lad os lige se det fra et JØDISK perspektiv, som præsterne har det så utrolig travlt med.

Hvordan kan man trække jødekortet i forsvaret for jødehadere? For det er reelt det præsterne gør.

Giver det overhovedet nogen mening, what so ever?

Jeg mener, underskrev samme præster en bandbulle imod muslimerne, da de forsøgte at trænge ind i synagogen?

Nej, det gjorde de ikke, og det er fordi præsterne reelt intet har i klemme i forhold til jøderne. Præsterne er reelt fuldstændig ligeglad med jøderne, i hvert fald alle dem som har underskrevet det biskoppelige brev.

De interesserer sig slet ikke for Holocaust, jøder og hvordan jøder lever i Danmark. Det som interesserer dem, er at ødelægge Danmark, og det gør de nemmest ved at invitere jødernes fjender indenfor til Danmark.

Så det er det med “kortet”. Præsterne forsøger, med deres biskoppelige autoritet, at undergrave sammenhængskraften og skade jøderne.

Det er sandheden, og på den måde, ved at begive sig ud i politiske eventyr, så undergraver de reelt standens respekt.

Det er noget med moral de herrer og damer. Moral baserer sig på sandhed. Og sandheden er, at hvis præsterne fik deres vilje, ville de SKABE et nyt Holocaust. Ikke bare overfor jøderne men også overfor danskerne.

Det er sandheden, og den sandhed skal præsterne forholde sig til, fremfor at føre overfladisk usand, idelogisk, politisk forfølgelse af jøder og danskere.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.