Racismen?

i Topnyheder af

Jeg mener, at den bedste måde at bekæmpe racismen på, er ved at vise, at den ikke eksisterer. Racisme er et opfundet koncept, opfundet af nogle engelske forskere for knap hundrede år siden, ført videre af først Hitler og nu af venstrefløjen.

Om man mener at hvide mennesker er herreracen eller at de er ondsindede kolonisatorer, det er bare to sider af den samme mønt.

Når man mener, at dyr skal lide, fordi “sådan er naturen”, så er det samme syge menneskesyn.

Menneskeheden er én race, længere er den ikke, og det er ikke i naturen, at kæmpe til døden. Det er i naturen at udvise kærlighed og omsorg overfor dem man holder af. Man kan også holde af natur omkring sig, som sine kæledyr, ens have, ens dyr på gården eller dyr i naturen.

Det kan man godt, uden at skulle kaste sig ud i en frustreret racekrig med andre dele af livet.

Sådan er den Goethianske/Steinerskolen vejen, og det tror jeg på.

Vi vælger selv, om vi vil se alting i raceperspektiv, eller vi vil se os selv som en del af den varme og det lys som er i livet.

Hvis man ser hele verden som en stor racerig, ja så SKABER man den racekrig der hvor man er. Hvis man ser verden som et dejligt sted, så SKABER man den virkelighed.

Det er derfor jeg bekæmper racismeideologien hvor jeg finder den rundt omkring. Og jeg er ligeglad med, om det er nazi eller det er BIPOC.

Jeg vil gerne lige understrege, at jeg har ikke noget imod jøder og bøsser, hvis nogen skulle være i tvivl.

Det jeg har noget imod, er ideen om menneskehedens opdeling i racer.

Så det er en af de ting man vælger, når man vælger den røde pille eller den blå pille, tror man på raceteori eller ej.

Det frigørende ligger i, at ikke tro på raceteorien, men tro på et demokratisk humanistisk samfund, som baserer sig på nogle sunde principper og har menneskelig lykke som formål og mål.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.