Sandheden er ilde hørt

i Topnyheder af

Der er mange der mener at Asger Trier er ond. De ser en person, som de så spejler deres virkelighed i, og så bliver konklusionen, at denne person, Asger Trier er ond.

Hvordan kan det være, at man, vitterlig, kan mene, at en reneassance humanist som undertegnede kan være ond?

Jeg mener, mente man at Leonardo da Vinci var ond, eller Machiavelli var ond, eller Sokrates var ond?

Nej disse personer mente man ikke var onde, man mente, at de sagde sandheden.

Det er når det at sige sandheden bliver belagt med moralske fordomme og domme, at et samfund for alvor kan siges at være korrumperet.

For jeg mener, jeg har været holdt udenfor, været deplatformeret i mange, mange år af RESTEN af medieverdenen, og den eneste brøde jeg har gjort er at være ærlig.

Hvis man lever i en verden af løgne, så bliver sandheden dermed ond.

Lad mig give et ret oplagt eksempel.

Venstrefløjen bliver ved med at mene at den massive migration som kommer fra det mellemste østen til Danmark er udtryk for en flygtningestrøm. Venstrefløjen bliver ved med at kalde migranterne for flygtninge. De synges om det, som Jesper Binzer fra D-A-D eller skriver om det i Politiken. De er allesammen flygtninge.

Men er alle disse mennesker som nu bor i Danmark som kommer fra nogle af de mest dysfunktionelle samfund i verden allesammen flygtninge?

Sådan altså forfulgt af onde regimer som forsøger at undertrykke dem? Hvis man skal være helt ærlig. Ja, helt ærlig, så er der faktisk lidt af de mennesker som i Danmark fra Mellemøsten, som flygter fra krig. Min egen far flygtede fra den bengalske borgerkrig. Han var med i modstandsbevægelsen i Bangladesh og kunne ikke komme tilbage til Bangladesh efter han var taget til Europa for at skaffe våben til guerrillakrigen (min far var pilot og officer i det bengalske/pakistanske forsvar). Så han var rent faktisk flygtning. Men siden den bengalske borgerkrig har der ikke været krig i Bangladesh, men fred. Der kom meget få bengalere til Danmark under borgerkrigen, de fleste kom efter borgerkrigen. Så de er ikke flygtninge, de er migranter.

Jeg kender mange af dem, søde og venlige mennesker. Der er en del platugler indimellem, men ellers er de for det meste uskadelige. Men de er overhovedet ikke flygtninge.

Eller hele løgnen omkring Gaza. Jeg har personligt været med til at skabe fred i det mellemste østen. Under Obama var jeg arkitekt for den fredsløsning som skabte fred imellem Israel, de arabiske lande og Iran. Den fred har holdt indtil nu, hvor Iranerne endelig har fået nok af Israels angreb, og har valgt en hardliner. Det er ikke for at begynde at diskutere det, men for at sige, at jeg rent faktisk har skabt fred i Mellemøsten.

Men jeg er gået i en meget, meget, meget lang bue udenom Gaza palæstinenserne, hvorfor? Fordi de er fulde af løgn.

Der er ingen frihedsbevægelse i Gaza. Der er sunniislamister som kæmper imod shia islamister. Hamas er sunniislamister og forbundet til Egypten og nogle af de arabiske lande. Islamisk Jihad er shia islamister og forbundet til Iran. Det er de to primære magthavere i Gaza.

Free, free Palestine er en løgn. Palæstinenserne drømmer ikke om et frit Palestina, de drømmer om et islamisk Israel.

Det er sandheden.

På den måde kan man ikke skabe politiske løsninger baseret på løgne, man kan kun skabe politiske løsninger baseret på sandhed.

Da jeg gik i gang med at se det positive i Persien; deres lange tradition for zoroastrianisme (den oprindelige persiske tro) så smeltede deres hjerter, og mullaerne begyndte at snakke om romantik. Jeg lyver ikke.

Og da jeg snakkede om beduinernes komprimerede forståelse for moral, brændt til en glasklar forståelse af ørkenen, så begyndte araberne at græde. Hvorfor, fordi jeg viste dem, at jeg forstod dem, var sand og så dem som de ser sig selv.

Det var en simpel anerkendelse af det gode i dem selv.

Det var humanistisk sandhed.

Det holder stadig, og jeg ved at det vil fortsætte. Sådan skaber man fred og fremgang, ved sandhed.

Derfor er jeg upopulær i den offentlige mening, for den offentlige mening lever på og med løgne.

Løgnen om Gaza og løgnen om flygtningene.

Det er først når vi er ærlige omkring problemerne, at de kan løses.

Jeg er ikke ude på at smide migranter ind i kreaturvogne og sende dem til KZ lejre. Jeg vil have, at de opfører sig indenfor den demokratiske retsstats rammer. Et simpelt og ærligt krav.

Det er denne sandhed venstrefløjen ikke vil have frem, hvorfor? Fordi så mister de magten og evnen til at manipulere og lyve for offentligheden.

Det var derfor jeg blev så skuffet over præsterne, for præster skal, hvis de følger Jesus, være sande.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.