Socialdemokratiet

i Topnyheder af

Så er der to år til næste valg, og Socialdemokratiet er godt på vej ned. Jeg sagde det for et halvt års tid siden, da Lea og Dan afviste mine miljøplaner. Hvis ikke der er kvalitet i den ene ende, så bliver Socialdemokratiet for svag i den anden ende.

Så det er så der vi er nu et halvt år efter, 6-7 procent smidt ud af vinduet, og det er rask på vej ned af bakke. Hvis ikke det stoppes nu, så er Mette Frederiksen færdig, og med det Socialdemokratiske projekt. Den fornyelse som var ideen, vil være smidt ud af porten, fordi Dan og Lea ville bestemme selv.

Ok, det er også fair nok, jeg har ingen anden magt end den det politiske liv investerer i mine analyser.

Men nu siger jeg det lige, råt for usødet, for jeg skulle nok, hvis jeg havde været helt fair overfor S. havde været mere ærlig. I har kun et kort, og det er mig.

Jeg ved godt, at det lyder selvfedt og arrogant, det er også derfor jeg ikke har sagt det tidligere. Men havde jeg været klar for et halvt år siden, så havde Socialdemokratiet måske overlevet med de mange procent i overskud. For tag ikke fejl, årsagen til at S. er på vej ned er ikke Corona, det er borgernes oplevelse af en massiv inkompetence i det regerende lag.

Det er fordi i ikke har lyttet til mig. Sådan er det.

Når det så er sagt, så lad mig være knivskarp ærlig her på kanten af afgrunden. I har en mindre chance for at overleve. Det kan i gøre, hvis i sætter jer ned, og lytter til hvad borgerne har af bekymringer, og i så får sat en seriøs miljøplan i gang, det gælder både på Lea såvel som Dans område. Lea virker som om, at hun er vendt. Jeg kan i hvert fald se, at hun følger mine vandmiljø mediemæssige dækning. Så der er nogle point at hente der.

Men Dan er stadig ikke vendt om.

Det skal han, hvis regeringen skal overleve.

De energi ideer jeg har præsenteret, skal i gang. Det vil sige, satsning på bæredygtige energi former som ammoniak til vores skibsfart, og methanol til vores bilpark/industri.

Det vil gøre os til et foregangsland energimæssigt. Jeg sidder og arbejder med de her ting på øverste niveau. Jeg er lige blevet rekrutteret til et projekt af Elon Musk og Richard Branson. Så det er mine legekammerater. Det er de fordi jeg er på samme innovative niveau som dem.

Så når jeg kommer med nogle ideer, så er der altså international opmærksomhed på disse ideer. Det er fordi de holder og er internationale i deres kvalitet.

Hvis vi kan komme i gang med at implementere noget af de projekter Haldor Topsøe har i støbeskeen, så kan vi komme i gang med at udvikle energi på et internationalt ledende niveau.

Så ved jeg godt, at forskerne har andre forslag, men der er en årsag til, at der findes sådan nogle som Elon, Richard og undertegnede, og det er, at vi har en dyb viden kombineret med en innovationskompetence, som forskerne ikke har.

Vi er også forretningsfolk, og forsøger at se markedet i vores kalkule, det er ikke altid forskerne har helt den viden og indsigt der skal til.

Så, enten skal Dan lytte selv, eller også skal nogen vride armen rundt på ham. Jeg ved godt, at det er brutalt, men lige nu er han ved at sænke regeringen, fordi han ikke laver de rigtige prioriteringer, og ikke har ydmygheden til at lytte til sådan nogle innovationseksperter som undertegnede.

Det er svært at sætte sin egen stolthed til side, men stolthed kan blive en mands og regeringens fald.

Kommer vi først i gang med de nye energiplaner, kan vi yderligere hjælpe de Amerikanske socialdemokrater som virkelig lider under, at Dan ikke kan finde ud af at komme ud af starthullerne. De har hægtet sig på den danske udvikling, men idet Dan ikke leverer, så er de også døde i vandet. Det er et stort problem for dem også.

Så, det koster at have en mand på en post, som ikke leverer.

Jeg kunne sagtens køre det solo med Bjarne, men det kræver at Dan flytter sig, og det vil han ikke.

Så, spørgsmålet er, hvor langt ned skal S. før vi får gang i en seriøs udviklingsplan.

For mig er det vigtigt af den årsag, at jeg faktisk virkelig gerne vil hjælpe miljøet, og at Joe er i problemer, og jeg gerne vil det danske Socialdemokrati. Så jeg vil gerne kunne hjælpe ham, men det kan jeg ikke, fordi dansk energiudvikling er strandet på, at der ikke sker noget på et seriøst international niveau.

Sådan er det.

Undskyld at jeg siger det så hårdt og klart. Jeg har intet imod Dan, han er en venlig og sej fyr. Det er ikke det. Det er fordi S. er ved at synke.

Og ja, sørg også lige for, at den nye kulturminister går lidt mere stille med dørene, hun er allerede kommet galt afsted, det går altså ikke.

Så, igen undskyld at jeg er så klar og hård i mine udtalelser, men det er altså sidste udkald, så derfor klarheden.

Jeg håber i klarer det.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.