Når medierne censurerer den grønne omstilling

i Topnyheder af

Jeg har været deplatformeret i over tyve år, det startede med mit engagement i Mohammedkrisen, og det er sådan set fortsat lige siden.

Ligesom dommen over hr. Mogens Glistrup var en livstidsdom, så har min dom også været censur for livstid i den offentlige meningsdannelse.

Det samme gælder de fleste andre fra min generation. Lars Hedegaard kan skrive på Facebook, hvis han overhovedet kan det. Vi taler altså om en af de fornemste redaktører Danmark nogensinde har haft.

Sådan er det, der ligger også et martyrie i at være censureret af de korrumperede offentlige medier, ja alle de andre medier. Men det giver selvfølgelig et rimeligt stort demokratisk problem. Den del af meningsdannelsen som jeg er del af, for eksempel nu her klimadebatten, bliver underprioriteret, og den grønne omstilling lider ret kraftigt under censuren af klimadebatten.

Helt konkret har vi det problem for tiden, at jeg, i al beskedenhed, har været med til at definere et nyt klimaideal baseret på Nordjylland.

Da jeg er censureret og deplatformeret er problemet, at de andre medier og resten af offentligheden ikke kan diskutere idealerne.

Det ville for eksempel have været en del sundere for samfundet, hvis vi kunne have diskuteret rewilding op imod Livø da jeg rejste diskussionen. Men da jeg er deplatformeret, vil parnasset ikke diskutere denne klare opposition.

Det skævvrider samfundet, og ødelægger den offentlige debat.

Det er derfor vi for eksempel lukker DR, fordi DR ikke opfylder sit demokratiske formål.

Jeg tror slet ikke, at det er gået op for toppen af Socialdemokratiet hvor dyb og filosofisk modstanden imod rewiliding er her i Nordjylland. Det lyder som om, at de tror de kan komme herover og forklare os at der overhovedet ikke er noget problem.

Det siger sig selv, at censureren af meningsdannere skaber en meget skæv meningsdannelse, nu her i den grønne omstilling.

Det dur jo bare ikke, og hvis det er vejen frem for de forskellige medier, altså, at de vil censurere meningsdannelsen indenfor den grønne omstilling. Hvad skal vi så med de andre medier. Har de overhovedet nogen relevans længere?

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.