Danmarks radio

i Topnyheder af

Danmarks Radio har fået sidste chance, for at vise at de kan levere public service til danskerne.

Der er kommet en ny plan, digitalisering, helt fint. Det lyder godt, så er der snakken om demokrati, som jo er min kritik, så det kommer man også i møde, alt i alt lyder det jo godt, men så må vi jo se hvordan det så udføres i praksis.

Hvis vi skal skære helt til benet mht. udvikling, så står DR og mange andre medier i deres august 1943 moment. Dengang var valget om man ville støtte jøderne eller man ville fortsætte med at støtte nazisterne.

Det er det samme i dag, men bare med en ny fjende. Vil man støtte islamisterne eller vil man støtte jøderne.

Det er, i bund og grund, det valg public service skal gøre med sig selv.

Da resten af danskerne, inklusive folketingets parter, støtter jøderne, så er der ingen opbakning til den nuværende principlinje hos DR og andre medier.

Lige nu laver DR fjernyns for Enhedslistens venstrefløj, ikke engang RV laver de fjernsyn for længere.

Det siger sig selv, at det er alt for snævert et grundlag at lave fjernsyn for, at lave fjernsyn for 2 – 3% af befolkningen, det holder nok ikke.

Jeg er endelig kommet indenfor murene. Jeg har selv en lille tv station, så jeg snakker dagligt med SLKS (slots og kulturstyrelsen). SLKS har også svigtet i denne situation, de burde for længe siden have råbt vagt i gevær, og have stillet krav til DR.

Så, det er jeg i dialog med dem om. De skal også i gang med bødeblokken.

Jeg betragter, i al beskedenhed, min egen person som lakmusprøven. Så længe DR ignorere zionistjøden, så skal SLKS have bødeblokken frem. Det er mit krav overfor SLKS.

Jeg har samtidig været fremme med en kritik af det overforbrug som er i DR, og det vil jeg også have SLKS til at svare på. De er jo tydeligvis ikke sene til at stille krav om orden i sagerne i min lille TV station, og så skal de behandle DR på samme vis.

Det må være rimeligt.

Så er der Radio 4, som er noget SLKS selv har fundet på. Den har jeg så også en dialog med SLKS om, hvorfor har de opfundet den radio, og bliver den også sat under kritik og revision.

Så, nu sker der endelig noget.

Døren er åben DR. Jeg har lige formidlet til et kompromis i landbrugsforhandlingerne med TV Frihed. Så det kunne jo have interesse, nå nej, for det er en jødezionist som har stået for den debat, så ham kan vi jo ikke have med i fjersynet, eller hvad?

G-d og guderne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.