Remigration

i Topnyheder af

Jeg har tænkt lidt videre over en mulig udvidelse af en venstreorienteret kritik af migrationen.

Hvis man skal skabe MERE kritik af migrationen, så skal man have modet til at gå op imod det kulturradikale kleresi af meningsdannere som er på samtlige andre medier.

Samtidig skal man have evnen til at læse det politiske spil.

Det er der kun en person som kan, og det er mig selv.

Det er ikke for at sige noget negativt om Pittelkow og Mikkel Anderson.

De er begge to dygtige mediemænd, men det pres man bliver udsat for, er umenneskeligt, og man skal samtidig formå at være knivskarp på det politiske spil.

Problemet er, at det er livsnødvendigt for det danske samfund, at den rolle bliver udfyldt.

Tag hele højrefløjen inkl. Socialdemokratiets diskussion af remigration.

Der er ingen danske medier som tør at røre den dagsorden med en ildtang.

Men det skal gøres.

Så et medie som tager den udfordring er pr. definition et ekstremt udsat medie.

Det skal man kunne holde til, og have staminaen til at kunne fortsætte med.

Jeg hygger mig meget godt med min lille tvstation, og helt ærligt, så gør det mig det ikke det helt store at fortsætte med det. Problemet er bare, at de udfordringer med radikalt islam vi står overfor skal løses, og det kommer de kun til, hvis der er medieopbakning til at diskutere problemerne.

Så, jeg tror, at mit take på medieudviklingen er, at der skal skabes et medie som på en sober og human måde kan tage de diskussioner som rejses i folketinget ang. remigration og tage denne dagsorden på sober måde.

Jeg ville gøre det sådan, at jeg gav taletid til de politikere som havde den ambition, og samtidig skabte noget afdækkende journalistik, der kunne dokumentere forholdene.

Lige nu er der så meget flak i medierne, som slet ikke baserer sig på sandheden. Da jeg tog ud og snakkede med de mennesker som er i migrantlejrene var de slet ikke syrere men alt muligt andet.

Så det medie mangler, og det mangler at kunne skabes så at det løber rundt og det ikke bliver plaffet ned af de andre medier. Det skal være stærkt.

Så, det ville jeg nok gøre, skabe et landsdækkende TV frihed med et budget på 4 – 5 millioner. Så ville det være ressourcer til at lave graverjournalistik, penge til et eller to små studier, et i København og et i Aalborg.

Alternativt kunne man sætte Pittelkow i gang. Problemet med Mikkel Anderson og Kontrast er, at de ikke rigtig forstår de politisk strømninger der er i samfundet. De interviewer spændende mennesker, men de formår ikke rigtig at servicere de dagsordner som er i folketinget.

Det er det som er opgaven. Det kan godt være, at Anderson og jeg kunne skrue noget sammen, sammen. Men at gå op imod den herskende dagsorden kræver altså, at man er vaks på fusserne. Det kræver dansetræning.

Når det så er sagt, så betyder det ikke det store for mig personligt. Hvis regeringen skruer et eller andet sammen, som de synes er fornuftigt, så fred være med det. Jeg hygger mig meget godt med det jeg laver her, selvom det er ret begrænsende, at det hele skal ske i Nordjylland.

Men altså; et medie som kan klare at tage den migrationsdagsorden som er den dominerende på højrefløjen, det mangler.

Den eneste der kan løfte den opgave, realistisk set, og det tror jeg sådan set alle er enige om, er mig.

Så, det er sådan landet ligger, og jeg er ikke ude på, at tage vinden ud af Andersons sejl, han gør et godt stykke arbejde. Jeg tror bare vi skal være realistiske med karakteren af den udfordring vi er oppe imod. Det er sindsygt svært.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.