Menneskelighed

i Topnyheder af

Hvorfor har jeg tilladt mig selv, at interviewe Suidlanders. Der er helt sikkert mange, som ser det som et brud på, hvad man kan tillade sig.

Det er det faktisk også, Apartheid som system har jo været skældt meget ud, og har stadig et helt utrolig dårlig image rundt omkring i verden.

Sandheden er jo også, at jeg slet ikke ville kunne komme ind i Sydafrika i gamle dage, fordi jeg ikke er helt hvid.

Så, hvorfor giver jeg så pludselig en borgerrettihedhedsorganisation en stemme?

Jeg gør det fordi meget er sket i Sydafrika siden Apartheid stoppede, og det er alt sammen til det værre. Det som virkelig ændrede min holdning til Sydafrika, var alle de stakkels bønder som bliver myrdet. Det er forfærdeligt, og de fleste bønder som bliver myrdet er hvide mennesker.

Set fra et humanistisk perspektiv, er det helt, helt forkert.

Det er der jeg står.

Der er mange som hader radikale venstre for at ødelægge verden, men jeg bruger de reelle værdier som ligger i kulturradikalismen, til at forstå verden. Hvis nogen undertrykkes, UANSET hvem de er, så støtter jeg dem.

Jeg arbejder altid for fred, og jeg har absolut ingen ambition om at se et eller andet nykolonialistisk tempel i Sydafrika, men de bønder som bliver myrdet, er jo ofre.

Så sådan vælger jeg altid at stå på de svages side, uanset hvem det er. Det er reel humanisme.

Så derfor giver jeg de hvide sydafrikanere en stemme, og jeg vil æde min gamle hat på, at det, også denne gang, vil vise sig, at jeg har ramt plet rent moralsk.

Det vil nok tage lidt tid for os at erkende det. Men ligesom jeg stod op for pigerne på vestegnen for femten år siden, fordi det var det rigtige at gøre, noget som i dag er blevet mainstream, så stor jeg op for de stakkels Suidlanders.

Jeg vil lige understrege, hvis man skulle være i tvivl, at jeg ikke er racist, og mange af mine venner er kulsorte, jeg har støttet Obama og så videre.

Det handler ikke om racisme, det handler om menneskelighed.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.