Den muslimske borgmester

i Topnyheder af

Nu har jeg arbejdet med en nationalt dækkende Tv station i Nordjylland i snart et par år. Det er, på papiret, en lokaltv station, og jeg respekterer de krav som er i regulativerne for lokaltv stationer. Men reelt er TV Frihed en tv station som bliver set i hele landet qua de sociale medier.

På den måde har Nordjylland fået en reel pendant til TV 2 og DR, som bor i Nordjylland, forholder sig til jyske problemstillinger og forsvarer de Nordjyder som er fanget i det storpolitiske spil; landmænd, fiskere og minkejere.

Det er det meste af Nordjylland ret ok med. Lad mig sige det på den måde, undtagen Aalborg som hader mig som pesten.

Det her med at have et landsdækkende medie i ens by det er både et privilegie og virkelig irriterende.

På den ene side, kommer de udfordringer som er i byen til at fylde meget landspolitisk, på den anden side, så ved resten af landet også hvad der sker i byen.

Det er præcis denne udvikling som kommer til en endestation for byens selvopfattelse de her dage.

I gamle dage, før TV Frihed, så kunne man nogenlunde gøre som man ville, invadere Randers, rende nøgne rundt eller installere en islamistisk borgmester. Ingen ville høre om det, fordi Nordjylland havde så ringe mediedækning.

Den går altså ikke længere. Hvis Thomas Larsen (borgmester i byen) pludselig får den sindssyge ide, at installere en muslimsk borgmester, så hører resten af landet det rimelig hurtigt.

Det er, set ud fra et landspolitisk perspektiv, ligeså sindssygt som at invadere Randers.

Thomas Larsens karriere var færdig fra det sekundt jeg skrev det på min blog. Der er ingen der vil røre manden med en ildtang. At være så langt ude, set fra landets perspektiv, viser jo, at der vist ikke helt liiiige er så meget jordforbindelse.

Det er så det irriterende ved at være dækket med et landsdækkende medie, man kan ikke foretage sig bindegale prioriteringer, og så regne med, at det er der ingen som hører om. For det hører resten af landet om, med det samme.

Sådan skal Nordjylland til at vænne sig til, at have et landsdækkende medie. Der er ikke så meget plads til alle mulige sindssyge beslutninger, men omvendt så er landssdelen også på landkortet nationalt.

Lige for tiden, er de største dramaer i landet Nordjyske; minkskandalen, landbrugsreformen, fiskerireformen.

Sådan er det, og jeg er ked af, at Thomas Larsen ikke lige havde luret den, men den karriere sluttede altså der, der hvor han fandt på at give byen en muslimsk borgmester med meget radikale forbindelser.

Så blev han sådan en, man ikke tør røre.

Sorry, men det er virkeligheden og konsekvensen af så bindegal en beslutning.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.