Terrortruslen imod Aalborg

i Topnyheder af

Sagen om den muslimske borgmester med potentielle terrorforbindelser, er ved at køre helt af sporet.

Lad mig lige, for at være konstruktiv, og ikke forsøge at udstille nogen, men for at advare bystyret om konsekvenserne af at hive en potentiel terrorrelateret ind i centret af magten, fortælle hvad der så sker hvis han bliver borgmester.

For tiden konkurrerer FET og PET, altså forvarets efterretningstjeneste og politiets efterretningstjeneste om at levere sikkerhed til danskerne.

Der har været en del kritik af politiets indsats. Politiet har prioriteret at forsøge at censurere islamkritikere, ret hårdt, blandt andet ved at true med at tage deres plejebørn fra dem. Deres terrorindsats har været meget ringe. Indtil videre har de ikke fanget særlig mange terrorister, og de massive islamistiske netværk i moskeerne består uantastet. Forbindelsen imellem Tyrkiet, Saudarabien, Quatar og Iran består imellem moskeerne i landet og disse lande.

Det siger sig selv, at lande som ofte er os fjendtligt stemt ikke kan styre organisationer i landet. Det er jo at føde terror.

På den anden side har FET en langt større international erfaring og vinkel på terrorbekæmpelse. De har en stor forståelse for de historiske og makropolitiske udviklinger som foregår for tiden.

Så FET er langt bedre klædt på, til at forholde sig til terrortruslen.

Som noget nyt er FET også bemydiget til at forholde sig til terrornetværk i Danmark. Det blev de bemyndiget til af sidste regering.

Som jeg har fornemmelsen for (det er meget svært at vurdere hvad der sker i de hemmelige sikkerhedsorganisationer), men som jeg er orienteret, uden at kunne sige det helt 100%, så er FET rimelig P… over planerne i Aalborg. PET virker, som sædvanlig, ikke til rigtig at have fattet et kvæk af det.

Men det vil sige, at Aalborg er på vej til at blive involveret i en potentiel magtkamp imellem PET og FET.

Det siger sig selv, at være kastebold imellem to sikkerhedsorganisationer er et pænt ubehageligt sted at være. Så er der MOSSAD den israelske efterretningstjeneste, der nok ikke bliver begejstret over planen, specielt fordi det jo udsætter de jøder som bor i Aalborg for fare, mig inklusive.

Så er CIA, som kører internationale kampagner imod terror, de er ret hard core, lad mig sige det på den måde.

Så, velkommen i den internationale sikkerhedskamp.

Det er en skyggekamp, som de fleste mennesker ikke rigtig kender noget til andet end i kriminalromaner. Men den er der, jeg har selv været en del af den i mange, mange, mange år.

Hvad kan sådan nogle efterretningstjenester så finde på at gøre, hvis de mener, at sikkerheden er på spil for landet.

Ja, de kan sætte politikerne for en ret. Med min støtte, så er det en tur bag tremmer for borgmesteren, i hvert fald, og flere ledende byrådsmedlemmer.

Taget konkurrencen imellem PET og FET i betragtning, så kan det løbe helt af sporet.

Det er jo også magt, og der er våben involveret, så aktioner imod truslen kan også komme på tale.

Kan i se, at det kan spinne helt ud af kontrol.

Det her med at lege med terrorister og muslimer med potentielle terrorfobindelser, det er kriminalitet. Det er bare lige så byrådet er opmærksomme på det. Og det er altså ikke kriminalitet i den lette afdeling, vi er oppe i kategori landsforræderi.

Det ryger man bag tremmer for, i lang, lang, lang tid. Uanset at man, indtil videre, har været en respekteret del af samfundet.

Så, nu er i nogenlunde advaderet.

Kør derudaf, og ryg bag tremmer.

Jeg siger det ikke for at hytte mit eget skin, jeg har ringe chancer i Aalborg og er generelt rimelig upoplær, men for at give byrådet en chance for at trække sig tilbage fra deres terrorrelaterede planer.

Jeg tror, at FET er helt oppe i det røde felt lige nu, med rette. Det kunne godt være, at man skulle tage det seriøst.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.