Sikkerheds politik

i Topnyheder af

Så er fr. Mette Frederiksens regering i krise igen. Jeg forstår godt, at der er mange der er meget kritiske overfor fr. Frederiksens regeringsførelse, der er blevet begået mange fejl, og man er bange for, hvad der sker nu.

Men, samtidig er der også sket nogle positive ting, og jeg synes, at vi skal fokusere på dem.

Det mest positive der er sket er, at hun har skabt konsensus, helt ind i venstrefløjens rækker for islamkritik.

SF har været ude med nogle flotte udmeldinger, ja selv hr. Carsten Jensen er på det sidste set krydse grænsen og sidde ved siden af Sara Omar på bogmessen. Det var alligevel utroligt.

Der er Enhedslisten og deres støtte til islamisk stat, men det er, heldigivis et mindretal.

Denne succes kan fr. Frederiksen bygge på.

Hvordan gør hun det, og lad mig nu bare sige det som det er, det er denne regerings eneste chance for at overleve. Det gør mig fysisk ondt at sige det, men det er desværre sådan det er.

Men hvordan gør hun det?

For det første er det meget væsentligt, at se konflikten i et internationalt perspektiv.

Lige nu er vesten i konflikt med Kina og Rusland.

Det materialiserer sig på østfronten som pres på Polen med migranter. Rusland har også gode kontakter til Iran, og kan presse på for at skabe ballade i Europa.

Det vil sige, at den konflikt vi ser udspille sig ved Polens grænser hurtigt kan udvikle sig til INTERNE konflikter i Danmark.

Det er disse interne konflikter der skal styr på. Med andre ord, med bare en smule forudseenhed, kan vi starte, allerede nu, med at optrevle de forbindelser der er imellem Iran, lokale moskeer, og andre udenlandske magter i landet. For at sikre os, at der ikke sker terror.

Yderligere er det vigtigt, at sikre, at der ikke sker islamistisk magtovertagelse igennem det demokratiske system. Her er Aalborg desværre helt fremme i front med den udvikling, og det skal selvfølgelig stoppes med det samme. Det virker ikke ligefrem som om byrådet har fattet nogetsomhelst af hvor farligt det er det de har gang i. Vi står på kanten til en krig med Rusland, så er det måske lige kækt nok, at støtte deres operationer i landet.

Nu er der intet direkte bevis for at det der sker i Aalborg er en islamistisk infiltration, men det er meget sandsynligt.

Rent praktisk, så er det nu FE og militæret overtager styringen fra PET. Jeg har diskuteret det igennem en del, og PET hverken evner eller vil se truslen i sit egentlige omfang, og de metoder de har er meget ulovlige.

Derfor er det utrolig vigtigt, at der kommer en seriøs og kompetent sikkerhedsoperativ ind og overtager styringen.

PET er heller ikke ligefrem ven med fr. Frederiksen, i al tumulten med minkkommisionen, opdage offentligheden ikke, at PET forsøgte at skære benene væk under statsministeren. PET var ude og undergrave Frederiksens forklaring på sms´erne. Det er vist ikke ligefrem det hemmelige politis opgave at udtale sig i den retning.

Men det understreger, at det er utrolig vigtigt for statsministeren at få styr på PET, ellers kan hun risikere, at de undergraver hende endnu mere.

Anyway, pas meget på med, at tage en seriøs snak med forsvaret, lyt til dem, hør dem ad mht. strategier, gør dem til en ven.

De ved hvad der er op og ned på sagerne.

Yderligere, sørg for starte med, at tage det internationale niveau med i diskussion af den nationale sikkerhed. Hvis du, sammen med forsvaret, bestemmer dig for at lave en strategi af en eller anden karakter, så få resten af EU med på planerne, så de er underretter og kan følge de nye strategier, hvis det er nødvendigt. Ræk måske også ud til Frankrig, som har brugt militæret et stykke tid i kampen imod islamismen.

Men pas meget på med at sørge for, KUN at ramme islamister, altså politiske muslimske organisationer og deres netværk. Ikke alle muslimer. Der er mange muslimer som er på Danmarks side, så pas på med at skabe en afbalanceret indsats.

Islamister tror på kalifatet og sharia. Det er de muslimer som skal i søgslyset ikke kurderne for eksempel, eller de muslimer som opfører sig godt og demokratisk engageret.

Det er en meget vigtig skelnen.

Så en stille og rolig, prof. operation, som får tingene til at ske, i en udvikling, hvor alle vores samarbejdspartnere er adviceret, og regeringen har en god chance for at overleve. Der er to år endnu at arbejde med, lad os se, om vi kan vende udviklingen.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.