Oplysning og mobberi

i Topnyheder af

Der er mange af mine venner, specielt de vaccineskeptiske som er meget sure over, at jeg stadig støtter fr. Mette Frederiksen.

Det kan jeg godt forstå, der er mange ting man kan diskutere ved hendes regeringsførelse.

Hvis man skal være politiker, skal man sikre sig, at man ikke kan sætte en finger på ens arbejde, legalt set.

Som salig Anders Fogh sagde, der er ikke noget at komme efter. Det samme gælder medierne, jeg går også virkelig meget op i, at der ikke er noget at komme efter legalt.

Men, og der sigter jeg efter en anden mekanisme i medierne, det er heller ikke i orden af mobbe en person. Det gælder lærerne som ikke må mobbe en anden lærer, det gælder medierne som ikke må mobbe politikerne og det gælder selvfølgelig for børn, som ikke må mobbe børn.

Jeg er meget udfarende, og stiller ofte mit medielys meget skarpt på sagerne, det er vist efterhånden blevet klart. Men jeg gør det ikke for at mobbe nogen, eller holde nogen udenfor. Jeg gør det for at oplyse samfundet.

Når noget er skubbet under gulvtæppet, så kommer TV Frihed. Derfor FORTSÆTTER jeg ikke med min dækning af Aalborgs borgmester efter han er blevet afsløret i at ville sætte en borgmester på pinden som måske ikke er værdig til stillingen. Jeg skriver det, dækker sagen og så er den slut for mig.

Det handler ikke om at mobbe nogen, det handler for mig om sandhed, Pravda, oplysning. Humanistisk dialeltik, er at se sandheden for at kunne finde frem til menneskeligheden.

Jeg havde en længere debat om emnet med Hassan Preisler, som også er en stor humanist, og vi diskuterede det helt tilbage til Brandes. Var Brandes en idiot, eller en oplyser.

Det er det samme som jeg synes gælder for statsministeren. Ok, der er noget komme efter. Det er klart, men når man kalder hende alt muligt, så er det ikke lænngere oplsyning, så er det mobning.

Det samme så vi med Lars Løkkes buksesag, det var også mobning.

Denne, meget menneskelige ting, er bare ikke i orden. Ligesom vi skal opføre os ordentligt overfor vores børn, så de kan blive stærke og hele mennesker, så skal vi også formå at kunne skelne imellem oplysning og mobberi.

Fri for mobberi, det var der vist engang en kronprinsesse der gik meget op i. Vi er alt for dårlige til at gennemføre vores idealer. Men det er vigtigt, for ellers ødelægges magten.

Så, som en af de allermest udskældte og hadede meningsdannere, så står jeg fast på, at vi skal kunne skelne imellem mobberi og oplysning. Og hvis det skulle komme fra mig “den yderste højrefløj”, hvilket bare er udtryk for sandhedssøgning, så kan det også gælde for resten af Danmark.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.