Katastrofevalg i Aalborg

i Topnyheder af

Så er kommunevalget overstået, og Aalborg, hvor jeg, i al beskedenhed, har været engageret, primært i et forsøg på at sætte fokus på den korruption og proislamistiske kurs som er i kommunen.

Siddende borgmester har haft en katastrofe af et valg. Han har mistet rundt regnet fjerdedel af sine vælgere. Han har mistet hold nu fast; 11,8 procent af vælgerne. Det er virkelig, virkelig mange vælgere. Han bliver stadig siddende som borgmester, men hans popularitet blandt borgerne i Aalborg har fået sig et massivt knæk. Det er virkelig historisk.

Hvordan kan det være.

For mig at se, er der en del faktorer som er årsagen.

Den største faktor er Egholm forbindelsen. Socialdemokratiet har slet ikke forstået tyngden af den folkelige opbakning der er til Egholm. Egholm er en lille skøn ø som ligger lige udenfor Aalborg, og hvor der er planlagt en motorvej hen over. Det er Amager fælled light. Bortset fra, at det er altså er en motorvej som skal bygges hen over dette lille skønne naturområde og ikke bebyggelse.

Så, det er hele klima dagsordnen som Socialdemokratiet mister der. Det er alligevel ret vildt.

På andenpladsen kommer korruptionsskandalerne. Socialdemokratiet har et lidt løst forhold til kommunekassen. Der bliver brugt lige lovlig mange penge til partiapparatet i forhold til hvad der er ret og rimeligt. Det kunne man måske tænke lidt over.

På tredjepladsen kommer den muslimske borgmester. Heller ikke en populær beslutning.

Og på fjerdepladsen kommer afvisningen af TV Friheds projekt i Nørresundby. Det var godt nok også en svinestreg.

Så på alle væsentlige parametre har Socialdemokratiet valgt forkert.

Det er alligevel meget godt gået, og viser, at det er muligt at Thomas Kastrup-Larsen er en dygtig politiker i forhold til at få byrådet til at samarbejde, men han har absolut ingen fornemmelse for, hvad borgerne i Aalborg betragter som vigtigt. Det sidste er det man vurderes på på valgdagen, og der har Kastrup-Larsen dumpet helt vildt.

Nu må vi se, om han kører Socialdemokratiet endnu længere ned i dyndet.

Men en ting er sikkert, TV Frihed vil dække kommunal politik, ærligt, redeligt, oplyst og menneskeligt også de næste fire år frem, så der bliver ingen snyden på vægten. De ting som laves i krogene skal nok komme frem.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.