Woke

i Topnyheder af

Der er måske mange, blandt andet de unge venstreorienterede som undrer sig lidt over, hvorfor jeg er så meget imod Woke, jeg mener, jeg går så langt, at jeg giver taletid til Suidlanders, en hvid borgerrettighedsgruppe fra Sydafrika.

Jeg vil gerne prøve at forklare min holdning. Woke er en oversættelse af det man kalder “Frankfurterskolen”. Frankfurterskolen er en Amerikansk/tysk socialistisk intellektuel retning skabt af Marcuse, Adorno og andre tysk kommunistiske jøder som flygtede fra nazityskland.

Jeg har forsøgt at sætte mig i ideerne, og min konklusion er, at Frankfurterskole kommunisterne forsåvidt bare vendte nazisternes projekt 180 grader, og skabte ENDNU et racistisk system, hvor jøder, sorte og sigøjnere blev de undertrykkende og de hvide de undertrykte.

Med andre ord, det er præcis ligeså racistisk som det det egentlig kommer af; nazismen, det er bare nazisme vendt på hovedet.

Det kommer sig til udtryk i de marcher hvor de hvide skal gå bagerst og de sorte gå foran.

Mit grundlæggende modargument imod det system er, at det jo, forsåvidt, at det bare er endnu en omgang racisme, nu bare vendt 180 grader rundt. Woke er ikke et opgør med racisme, det er bare de undertrykte som nu har den indstilling, at nu vil de være de undertrykkende. Det skaber ikke en bedre og mere human verden. Tværtimod.

Det som skaber en bedre verden er, at vi accepterer hinandens forskelligheder og dropper at betragte hudfarve som en vigtig ingrediens i vores forhold til verden.

Som Martin Luther King sagde; jeg drømmer om den dag, hvor jeg ikke bliver vurderet på farven af min hud, men på kvaliteten af min karakter.

Det er sådan man bekæmper racismen på, reelt, ved at gøre den ligegyldig og skabe en verden, hvor hudfarven ikke har en betydning, men hvor man bliver bedømt på ens karakter, hvem man er.

Sådan kan man sige, at den Amerikanske tradition, som fødes af ikke volds forkæmpere som rev. King, er den rigtige måde at gøre tingene på.

Woke skaber bare MERE undertrykkelse, ikke mindre undertrykkelse.

På den måde er verden altså, igen, et spørgsmål om ens egen handlinger om hvem man er, ikke noget som tilfældigt som hvilken farve man har.

Jeg har to unger, den ene lille unge er mørk i huden, den anden lille unge er lys i huden. Hvordan de er som mennesker, er ikke hudfarvens kvalitet, det er hvordan jeg forsøger at gøre dem til ordentlige sociale mennesker med en stærk menneskelighed.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.