Vi er ikke til salg

i Topnyheder af

Så er der kommet nyt byråd til i Aalborg, og min første kommentar er. Fint nok at Nuuradin ikke blev overborgmester, men han fik en rådmandsplads, og jeg vil æde min gamle hat på, at hans forbindelser ikke er checket med FE eller PET. Så den hænger altså på det nuværende byråd, hvis det viser sig, at han har terrorforbindelser, så er det et ansvar resten af byrådet må tage. Længere er den ikke, og jeg kan se på den offentlige debat, at FE begynder at rykke på sig også nationalt. Så de er på vej frem.

Så er der stilen. Verden er ved at ændre sig, gamle småkorrupte byråd, hvor man forhandler sig til alt muligt er passe. Det ligger i verden, ungdommen har fået nok at det etablerede systems korruption, manglende gennemsigtighed, plat og svindel.

Det er ikke tilfældigt, at lige her hvor jeg bor; Vestbyen, der er Socialdemokratiet gået tilbage. Det er fordi her bor unge mennesker, som vil have en verden hvor man kan stole på magten, hvor der ikke fuskes, og man passer på naturen.

Den unge generation har fået nok af dobbeltspil, magtfordeling så alle er glade. Det handler ikke længere om at spille bold med skatteborgernes penge, og se hvilken et hul det ender i. Der skal moral og anstændighed til.

Det var I bund og grund derfor TV Frihed ikke blev taget ind i varmen, vi er for ærlige, vi gik ikke ind i magtbinkospillet, men stod udenfor og stod på moralen og etikkens grund.

Man kan ikke rumme TV Frihed, hvis man ikke har rent mel i posen, sådan er det.

På den måde er det ikke bare et spørgsmål om TV Frihed, det er, i bund og grund, mere et spørgsmål om opgøret med kammerateriet, nepotismen og rygklapperiet.

TV Frihed har altid stået udenfor det spil, og det vil vi fortsætte med. For etik og moral er nu engang det som SKAL drive et medie.

Så, det kan i ligeså godt vænne jer til.

Der er kommet en ny spiller på banen i Aalborg, og den spiller spiller rent. Så det er herfra også jeres opgave kære byråd.

Vi er ikke til salg.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.