Når offeret ikke er offer

i Topnyheder af

Jeg har kritiseret islam i mange år, helt tilbage til min start i SIAD, Stop islamiseringen af Danmark for snart tyve år siden.

Derfor har jeg været persona non grata i medier, kulturliv osv.

Ja, jeg har lige haft en ordentlig omgang med Aalborg kommune, som har installeret en muslim i en central magtposition, uden at checke ham ordentligt, i hvert fald i forhold til hvad jeg er blevet informeret om.

Jeg er uddannet Cand. Comm. med speciale i internet journalistik, har været praktikant på Månedsbladet PRESS og har derfor alle de Credentials der skal til, for at være fuldblods journalist.

Jeg driver en offentlig tv station, med statsmidler og er underlagt alle de restriktioner der nu engang er for den slags institutioner.

Så det passer ganske enkelt ikke, at “medierne” altså alle medier ikke er nationkonservative, islamkritiske osv.

Nogle er, nogle er ikke. Ok, 99,99 procent er ikke islamkritiske, men der er altså TV frihed.

Så er det altså irriterende at Københavner intellektuelle hyler op om, at der ikke findes en reel konservative presse de kan gå til.

Jeg har skrevet til flere af dem, fordi vi jo lige har haft en sag med en potentiel omgørelse af vores demokrati af en potentiel islamist.

Det synes jeg da, er ret interessant. Men de gider ikke at stille op.

Ok, det er også fair nok, jeg snakker gerne med jyderne. Men man skal ikke komme og påstå, at der ikke findes en presse til støtte for islamkritik. Det findes, Københavnerne gider bare ikke at bruge den.

Sådan er der så meget. Det er så nemt at stille sig selv op som offer, men man skal også VÆRE offer for at påtage sig rollen.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.