Tid til forandring

i Ikke kategoriseret af

Jeg fatter bare ikke, at Thomas Kastrup-Larsen stadig er borgmester i Aalborg. Jeg mener, manden tabte valget, som i fuldstændig overdrevet. Hvordan kan han blive ved med at være borgmester?

Når man så filosoferer lidt over, hvorfor, ud over at han har er lidt løst forhold til kommunekassen. For eksempel bruger han efter sigende kommunens informationsmedarbejder til at køre sin egen valgkamp.

Udover det, så har hans primære tiltag været at rode rundt med vejnettet, for at få en bus til at køre. En slags metro, men bare bus, ok det er vel nok en god ide.

Så har han faktisk forsøgt med klima, der er sendt en del penge til nogle projekter i Aalborg havn, de har bare ikke rigtig rykket, hvorfor? Fordi sådan noget kræver styring og engagement. Man skal vide hvor man vil hen. Så er der Egholm affæren, som har været en rød klud for venstrefløjen. Jeg mener, med det pauvre resultat, så er det da ret oplagt, at man ikke får vælgernes gunst.

I skarp kontrast til Holbæks borgmester, som ydmygt tager ud og taler med borgerne. Det tager jeg hatten af overfor. Demokratiet skal ikke være for eliten, men for borgerne.

Midt i disse internet tider, hvor man ikke kan gøre nogetsomhelst uden borgerne opdager det, der gør han der modsatte. Sætter sin egen personlige vinding og position over borgernes behov. Og så med en utrolig ringe fantasi for nyskabelse. Jeg skal i øvrigt også huske at sige, at arbejderne, som er afhængig af at storindustrien har gode vilkår heller ikke er på den øverste del af hans telefon.

Sådan er der så meget, men måske var det på tide med et skift? En med mere fantasi og en højere moral?

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.