En jysk tv kanal

i Topnyheder af

Så er fanden løs i Laksegade igen, Københavnerne vil have en konservativ TV kanal, eller noget i den dur.

Den kører derudaf, med at: Der er ingen konservative TV kanaler osv.

Hvorfor er det lige, at det er København som skal have en ny TV kanal, hvad med Jylland? Der er ingen nationale TV kanaler i Jylland. Hvorfor det? Bare fordi magten er centreret i København?

Men når man så tænker sig lidt om, hvor er det egentlig at de store dramaer har været den sidste tid. Er det ved Wermelins herostratiske binden sig til Lærkeslettens vandsalamander, eller de minkejere som gik i sort tid i møde. Er det i det skvulp som nogen siger skete i cafe latten på Dan Turell en tidlig sommerdag. Noget som vi nu skal høre om, dag ud og dag ind. Så var der så meget skum på latten, eller så meget kaffe i mælken. Hold da op et drama!

Er det ikke på tide af de gæve nordjyder, for hvem sandheden er vigtig, og snyderiet bliver afstraffet med en hurtig hovedrulning hen af Nytorv en sen valgnat. Der hvor Skipper Clements gæve tropper bemandede Aalborgs mure i et desperat forsøge på at forsvare byen en sen nattetime imod de tyske lejetropper.

Er det i Niels Ebbesens commando raid imod den tyske greve, eller Sønderjydernes goddag til Danmark efter mange års landflygtighed. Er det i det bidske udtryk på skipperens ansigt, som han ser sin verden gå ned, eller i de blide bølger over Limfjordens vande?

Er det ikke på tide, at vi hører om andet end hvad der lige sker på Nørrebro eller Vesterbro.

Forstå mig ret, jeg elsker Vesterbro, jeg overgiver mig aldrig. Men det er på tide, at der er andre historier som bliver fortalt end dem vi hele tiden hører.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.