Forandring

i Topnyheder af

Jeg har tænkt lidt videre over det danske socialdemokrati og den vælgerlussing som S. lige har fået.

Det hele handler om den strategi som fr. Mette Frederiksen har lagt for dagen. På den ene side et stærk miljø profil, på den anden side en stram udlændingepolitik.

Man kan diskutere det etiske i den nye stil, og det synes jeg er fair. Men set fra et strategisk perspektiv, så har strategien været en fantastisk succes. Hvordan kan man sige det?

Jo, byrådene I de store Socialdemokratiske byer har klaret sig MARKANT dårligere end regeringen. På trods af, at Frederiksen har været en giga mediestorm igennem, hvor hun har stået skidt, så står hun stadig med magten. Det tyder jo på, at strategien er god.

Problemet har faktisk ikke været strategien, men at det ikke helt er lykkes at gennemføre strategien. Vælgerne er skuffede over, at der er sket så lidt med miljøindsatsen.

Kigger vi på byrådene, så har de ført den diamentralt modsatte strategi. Her taler jeg primært om Aalborg og København, som jeg har mest overblik over. Specielt i Aalborg har man slet ikke set vælgernes prioriteringer. Egholm har været et område man ikke har set vælgernes bitterhed over, og det at installere en muslim i byrådet med potientiale som overborgmester, det var heller ikke ligefrem populært.

Så der har ikke været nogle særlige succesfulde klimatiltag og en meget løs migrantpolitik, ja faktisk en migrant politik som ikke engang RV ville løbe af sted med. Altså, helt, helt, helt på den anden side af Enhedslisten, i en okkult underafdeling af marxist trotskisterne.

Det er alligevel for meget for Aalborgenserne, som ellers er ret tolerante.

Det er derfor Thomas-Kastrup Larsen er faldet. Ikke fordi jeg opdagede hvad han havde gang i før valget, jo det bidrog til hans nedtur, idet flere Aalborgenserne blev opmærksomme på hans massive galopering helt ud på yderste venstrefløj i indvandrerområdet, men fordi han gjorde det.

Problemet ligger i begrebet “change”, forandring. Kun hvis Socialdemokratiet forandrer sig, vil det overleve. Dem som ikke forandrer sig, de dør.

Det er sådan politik fungerer.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.