Vedvarende energi

i Topnyheder af

Der er mange, der spår Socialdemokratiets undergang, jeg mener, at det er en postgang for tidligt. Jeg må sige, at jeg faktisk støtter dem som har kritiseret regeringen for svigt i minkskandalen. Jeg var selv ude og dække minkavlernes problemer da det var værst.

Men det er ok at lave fejl, hvis man forsøger at rette op på dem igen. Det har regeringen faktisk forsøgt, ved at dele en hel del penge ud.

Så er der hele spillet med den yderste venstrefløj, som jo ikke vil have minkavlere i Danmark. Det er en meget svær øvelse for regeringen.

Samtidig synes jeg, at vi skal anerkende at fr. Mette Frederiksen forsøger at redde sit parti. Man kan se hvor tæt Socialdemokratiet er på komplet nedsmeltning i kommunalvalgene. Socialdemokraterne på kommuneniveau skaber ingen forandring, tværtimod er der en hel del tilbagegang over hele linjen.

Mette Frederiksen kæmper altså med ryggen imod muren for sit partis overlevelse.

Det er derude Socialdemokraterne er.

Ligesom minkavlerne forsvandt fra spillebrædtet, så risikerer Socialedemokraterne det samme, hvis ikke det lykkes Frederiksen at rette skuden op.

Det er de forhold Socialdemokratiet arbejder under. At de Socialdemokratiske borgmestre ikke forstår det, og modarbejder Frederiksen, det forstår jeg bare ikke, og de har så også betalt for det svigt de har gjort.

Derfor mener jeg, at tiden ikke er til at skyde Frederiksens projekt ned, uanset alle de fejl hun har lavet med minksagen. Jeg er med på, at de var helt, helt forkerte.

Men hvis man ikke også har en menneskelig opfattelse af Socialdemokraterne og deres eksistentielle overlevelseskamp, så har man intet humanistisk sind.

Man skal solidarisere med den svage, og lige nu er Mette Frederiksen max presset.

Der er sikkert mange på højrefløjen som er uenig med mig i det, og DF har virkelig også betalt en nærmest ubærlig pris for at forsøge at få “moderskibet” i gang igen.

Det er, I øvrigt, helt i orden, og rigtigt, at DF søger mod højrefløjen igen. DF skal ikke betale med sit liv, for at forsøge at holde liv i Socialdemokraterne. Så, jeg synes, at det er rigtigt set af DF, at få ny formand.

Anyway, verden er ikke altid enkel, og de svage er indimellem de stærke og omvendt.

Mht. overlevelse, så mener jeg, at meningsmålingerne og nederlaget taler sit klare sprog, jeg havde ret dengang jeg skrev, at Socialdemokratiet risikerer at falde, hvis der ikke bliver sat en mere aktiv miljøkurs end bare vindøen. Nøglen til succes er: POWER TO X. Som sagt vil jeg gerne køre det projekt sammen med Bjarne, eller hvordan i vil køre det. Det er op til ledelsen i S.

Hvorfor? Fordi vi på dette område kan noget helt unikt, og kan skabe en forandring i hele verden. Det er bare at komme i gang med det, så er der en langt bedre chance for at overleve. Lige nu er retningen hastigt på vej imod glemslen.

Hvis power to x kommer i gang, og vi kan få lavet brændstof til biler, lastbiler, industrien og skibsfarten af vind, sol og anden vedvarende energi, så har vi skabt en unik løsning. Vi sidder også med viden omkring Thorium, som også kan skabe vedvarende energi på en sikrere måde end atomkraft. Niels Bohr skabt Thorium energi produktionen, for at skabe en sikrere måde at lave energi på end atomkraft, tror jeg.

Så vedvarende energi, det er nøglen.

G-d og g-derne bevare Danmark, og Socialdemokratiet,

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.